Deze 8 nieuwe Netflix Originals moet je zeker checken

Deze 8 nieuwe Netflix Originals moet je zeker checken

De grootste streamingdienst ter wereld heeft pas een aantal interessante nieuwe Netflix Originals uitgebracht. Hier zijn 8 trailers waarvan je zin krijgt om onder een warm dekentje achter je scherm te kruipen.

1. Frontier

Frontier brengt ons terug naar het Amerika van de achttiende eeuw. Acteur Jason Momoa staat centraal. Hij is bekend van barbaarse rollen in reeksen zoals Khal Drogo in Game of Thrones, Conan in Conan the Barbarian en Ronan Dex in Stargate: Atlantis.

In Frontier speelt hij de half Ierse, half indiaanse Declan Harp. Die maakt deel uit van een groep die een einde wil maken aan de monopolie van de Hudson’s Bay Company over de bonthandel. Het derde seizoen staat nu online.

(De criteria om van een Netflix Original te kunnen spreken, check je hier.)

2. Death by Magic

Death by Magic gaat over magie, maar de Netflix Original staat ver af van reeksen zoals Chilling Adventures of Sabrina. In de hoofdrol hebben we goochelaar Drummond Money-Coutts. Die reist de wereld rond om zijn goocheltrucs op te voeren. Maar de magie wordt andere goochelaars fataal. Spooky!

(Dit zijn de 5 beste Netflix Original series.)

3. A Christmas Prince: The Royal Wedding

Een kerstfilm om U tegen te zeggen. In A Christmas Prince ontmoette journaliste Amber de player prins Richard. Ze worden verliefd. A Christmas Prince: The Royal Wedding is het vervolg. We krijgen een koninklijke bruiloft te zien. Amber kan zich niet vinden in het koninklijke protocol en er zijn nog allerlei obstakels. Overwint de liefde uiteindelijk?

(Dit zijn de 5 beste Netflix Original films.)

4. The Protector

The Protector is een Turkse Netflix Original die zich afspeelt in Istanboel. We volgen een jonge kerel met “mystieke krachten”. Hij heeft het lastig om met zijn nieuwe krachten om te gaan, maar de tijd dringt want er zijn duistere krachten die de mensheid bedreigen. Verwacht veel fantasy-elementen en special effects.

(Begin dit jaar raakte bekend dat het aantal Netflix Originals series en films opgekrikt zal worden tot 700.)

5. The Fix

Sommige Netflix Originals werken op de lachspieren. Het laatste voorbeeld is The Fix. Bekende comedians komen in de keet van Jimmy Carr terecht en ze moeten zo snel mogelijk oplossingen verzinnen voor ernstige wereldproblemen.

(Lees hier waarom er geen Netflix Originals kans maken op het Filmfestival van Cannes.)

6. Pine Gap

Pine Gap draait rond de geheime wereld van de legerunit Pine Gap in Australië. Daar werken zowel Amerikaanse als Australische spionnen. Veel spanning en lekker spieken!

(Als je favoriete film of serie niet op Netflix staat, kan je die gewoon aanvragen.)

7. Parfum

Deze Duitse Netflix Original is gebaseerd op een bestseller van Patrick Süskind met dezelfde naam. Er verscheen eerder al een film Perfume die door het boek geïnspireerd was. Maar in de Netflix-serie wordt de setting naar de moderne tijd gebracht. Er wordt een vrouw vermoord aangetroffen. Haar geurklieren zijn echter spoorloos. Een speurder begint een zoektocht en komt uit bij een oude schoolvriend met alle gevaarlijke gevolgen van dien …

(Lees hier waarom Netflix geen user reviews meer toelaat.)

8. Nicky Jam: El Ganador

Nicky Jam: El Ganador gaat over het dramatische levensverhaal van reggaetonartiest Nicky Jam. De Netflix Original brent op een erg treffende manier in beeld hoe een jonge Nicky Jam steeds bekender wordt, maar toch steeds meer problemen heeft door zijn drugsverslaving.

(Dit is het beleid van de streamingdienst rond lokale content voor Netflix Originals.)

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen