Deze Disneyprinsessen worden zomaar uitgesloten en niemand weet waarom

Deze Disneyprinsessen worden zomaar uitgesloten en niemand weet waarom

In 2012 kwam de eerste film van ‘Wreck-It-Ralph’ uit en gezien het succes van de film verbaasde het niemand dat er een vervolg op de film kwam. In november 2018 mogen we de sequel ‘Ralph Breaks The Internet’ verwachten. Disney begon deze week ‘teasers’ te droppen op Twitter om de komst van de trailer aan te kondigen maar dat draaide wel even anders uit dan verwacht!

De officiële account van Disney UK stuurde deze tweet uit als teaser.

Op het eerste gezicht een bangelijke foto! Al onze Disneyheldinnen samen op één foto, kan het nog mooier? Wel, als je een tweede blik werpt op de foto kan dat alleszins wel. Er ontbreekt namelijk een prinses op de foto: Disney vergat Mulan! En wanneer de fans op Twitter daar achter kwamen waren ze allesbehalve tevreden …

Niet veel later werd er nog een tweede onrustwekkende verdwijning opgemerkt: ook Ariel ontbreekt op de foto!

Twitter

Zoals dat wel vaker gaat op Twitter, duurde het niet lang vooraleer de situatie escaleerde en er een heus debat ontstond dat – basically – ging over de kwalificaties van een echte Disneyprinses. Seriously?

Twitter

Wanneer een andere opmerkelijke fan opmerkte dat Pocahontas precies toch wel wat bleker zag dan gewoonlijk, was het hek helemaal van de dam!

Hebben de makers van de film een flater begaan of panikeren de fans te snel en staan Mulan en Ariel gewoon niet op de foto? Voor het antwoord zullen we moeten wachten tot ‘Wreck-It-Ralph 2’ in november in de zalen komt. Wie niet kan wachten, kan hieronder alvast de ‘teaser-trailer’ bekijken!

Gesponsorde artikelen