Deze hilarische parodie op ‘Temptation Island’ in het Oilsjters moet je gehoord hebben

Deze hilarische parodie op ‘Temptation Island’ in het Oilsjters moet je gehoord hebben

Er zijn al heel wat parodieën gemaakt over ‘Temptation Island’ dit jaar, maar deze is misschien wel de grappigste. Het YouTubekanaal Oilstj Zingt heeft een parodie gemaakt die volledig gewijd is aan de Aalstenaar Tim en zijn fratsen op ‘Temptation Island’. 

De Aalstenaar Tim is zonder twijfel dé man van dit seizoen van Temptation Island. Hij begon ijzersterk (en op het vervelende af) aan het avontuur want hij ging op het einde zijn vriendin Deborah Leemans ten huwelijk vragen, de ring had hij zelfs al bij. Maar nu heeft hij een ommekeer van 360° gemaakt en speelt hij nu het gelukkige koppel met verleidster Cherish. Genoeg stof voor een nummer dus.

In ’t Oilsjters

Achter het profiel zitten twee meisjes uit het Aalsterse, Lore Welleman (23) en Shauni Van Impe (24). “Lore had het idee om een liedje te maken over Temptation Island. Maar er waren er al veel, dus wilden we iets origineel doen. We hebben er dan een nummer in het Oilsjters van gemaakt. Tim en Deborah komen ook uit Aalst, dus vonden we het wel passend”, laat Shauni weten aan newsmonkey.

“We zijn eigenlijk niet echt van Aalst, maar van Haaltert. We weten dus dat ons Aalsters niet helemaal perfect is, maar dat was ook niet echt de bedoeling. We wilden gewoon iets leuk maken. We hebben het snel gemaakt en opgenomen met onze smartphone.”

Het duo heeft wel iets met Temptation Island. “Op Aalst Carnaval zijn we dit jaar verkleed gegaan als kampvuur, met alles erop en eraan. Van Temptation-quotes tot lampjes.”

VIJF

Timtation

Het nummer vertelt het bijzondere verhaal van Tim op Temptation Island. De Aalstenaar begon namelijk vol zelfvertrouwen aan de relatietest. “Er is maar één vrouw in mijn leven en dat is Deborah Leemans”, klonk het meermaals.

De 30-jarige kleuter zette die boodschap nog wat kracht bij door briefjes aan z’n deur te hangen met “No girls allowed unless Deborah Leemans“. Een standpunt dat hij geen 10 dagen kon volhouden. Want op dag 8 mocht verleidster Cherish dan toch in z’n kamer komen.

Want de ooit zo trouwe Tim, was nu hopeloos verliefd geworden op de blonde verleidster. Terwijl hij, en dat maakt hij maar al te graag duidelijk, niet valt op blond en toch liever heeft dat meisjes een vollere kont hebben. Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vakantie!

Kende Goi Klimop?

Het nummer in het Oilsjters heet toepasselijk Kende Goi Klimop en wordt gezongen op de melodie van Krantenwijk van Boef en Lil’ Kleine. Waarmee verwezen wordt naar de quote van Tim. “Ik weet niet of jullie klimop kennen? Klimop is een plant”, waarmee hij wilde uitleggen hoe het kwam dat hij plots verliefd werd op Cherish.

In het nummer wordt verder de draak gestoken met zijn fluogele zwemshorten, de condooms met z’n foto erop en de “500 à 700 vrouwen” die hij naar eigen zeggen in z’n bed heeft gekregen.

De video werd al meer dan 100.000 keer bekeken op YouTube en Facebook en ook Tim ‘Timtation‘ Wauters zelf heeft de video gedeeld op zijn Facebookprofiel. “We dachten niet dat het zo viraal zou gaan, maar het is natuurlijk wel leuk om te zien dat iedereen ermee kan lachen”, klinkt het trots bij de makers.

Facebook

Beluister hier het volledige nummer:

Gesponsorde artikelen