Deze hint verklapt het: ‘Gilmore Girls’ komt terug!

Deze hint verklapt het: ‘Gilmore Girls’ komt terug!

De release van de miniserie ‘Gilmore Girls’ is nu bijna een jaar geleden. De serie eindigde met een cliffhanger van jewelste, maar daar komt nu misschien een vervolg op.

De cast van Gilmore Girls liet al een paar hints vallen, die onze hartjes amper aankonden. Zo liet Alexis Bledel (Rory) al weten dat ze open zou staan voor een vervolg als de timing goed was. Scott Paterson (Luke Danes) was wel te vinden voor een jaarlijkse reünie. Alleen Lauren Graham (Lorelai) zei tot nu toe on record dat het misschien te riskant zou zijn om nieuwe afleveringen op te nemen. Er zou op die manier veel ruimte zijn voor teleurstelling. Aan hun salaris zal het alleszins niet liggen, want volgens Variety verdienen moeder en dochter uit de serie zo’n 750.000 dollar per aflevering.

Grote hint

Maar nu lijkt het erop dat Gilmore Girls terugkomt. Zo heeft Amy Sherman-Palladino, de co-producer en schrijfster van de serie, een nieuwe deal gesloten met Amazon. “We hebben een niche vrijgelaten voor ons met Amazon waarmee we zeggen dat als we het ooit willen doen, de meiden en wij samenkomen en we hebben een concept dat werkt, dan hebben we de vrijheid het te doen”, zegt ze in een interview met RadioTimes.

De schrijfster en regisseur voegde daaraan toe dat toekomstige afleveringen onder de juiste omstandigheden zouden moeten worden gemaakt maar dat ze geregeld met castleden praat. Onze duimen staan alvast omhoog!

Gesponsorde artikelen