Deze originele kerstcadeau’s zijn zo leuk dat je ze vast voor jezelf wil houden

Deze originele kerstcadeau’s zijn zo leuk dat je ze vast voor jezelf wil houden

De feestperiode, dat staat gelijk aan cadeautjes krijgen, maar ook aan zelf cadeautjes geven. En dat is soms een probleem, want wat voor origineels kan je nu aan tante Irma geven? Of aan dat neefje dat je maar een keer per jaar ziet? Wij vonden deze negen leuke cadeautjes die jou complimenten over je cadeaukeuze zullen bezorgen.

1. Likeur met Unicorn Tears

Voor wie soms wat nood aan magie heeft, is er deze likeur met ‘Tranen van de Eenhoorn’. Voor 59 euro kan je dit magische, straffe drankje hier kopen. Wel met mate drinken, want 40 procent alcohol kan al snel naar je hoofd stijgen als je hier veel van ineens drinkt.

2. Monopoly: ‘Game of Thrones’-editie

Voor ongeveer 38 euro kan je de überklassieker Monopoly cadeau doen aan je neefje die grote fan is van Game of Thrones, want deze editie van het gezelschapsspel staat helemaal in het teken van de familie Stark en Lannister. Gedaan met bingewatchen, ’t is tijd voor een spel vanavond!

3. De kangoeroetrui voor de Crazy Cat Lady

Zit er een crazy cat lady in je familie- of vriendenkring? Doe ze dan een groot plezier met deze kangoeroetrui! Op die manier kan de kat altijd en overal gezellig knuffelen met het baasje! Voor 29,99 euro ligt deze schattige trui -inclusief kattenoortjes- al onder de kerstboom.

4. De tortillawrap voor baby’s

Is je familie nog maar net uitgebreid met een schattige baby en zijn de ouders van het kleintje altijd in voor een grapje? Doe ze dan deze doek cadeau waarmee de baby ingebakerd kan worden en er plots gaat uitzien als een schattige burrito! Voor bijna 42 euro wordt jouw neefje of nichtje een Instagramwaardige baby.

5. Croque ‘Star Wars’

Croque Monsieurs op zijn best, die maak je met dit Darth Vader-machine. Je Star Wars-gekke nonkel zal je dankbaar zijn dat jij iets meer dan 60 euro aan dit leuke gadget uitgaf!

6. De vriendschapsavocado

Is jouw nichtje ook je beste vriendin? Geef haar dan deze leuke vriendschapsketting cadeau om haar te tonen dat jullie zonder elkaar niet compleet zijn. Geen halve hartjes, maar elk een halfje avocado, geweldig toch? Voor bijna 18 euro geef je haar én jezelf dit leuke cadeautje.

7. Oude-boeken-geurkaars

Veel mensen twijfelen nog om hun ‘echte’ boeken in te ruilen voor een tablet of Kindle, omdat boeken nog altijd gezelliger zijn. Maar misschien heb jij een tante of nonkel die de switch wél heeft gemaakt? Geef hen dan deze kaars cadeau met de geur van oude boeken! Voor net geen 16 euro koop je deze originele kaars op Etsy.

8. De koffiemok voor ‘Harry Potter’-lovers

Houdt je broer van koffie én van Harry Potter? Dan is deze leuke Espresso Patronum-koffiemok het perfecte cadeau voor hem! Voor ongeveer 7 euro geef jij een goedkoop, maar geweldig leuk cadeau!

9. LEGO-huis ‘The Simpsons’

Is je broertje grote van The Simpsons en zie je hem zo graag dat je best wat meer geld wilt uitgeven voor zijn cadeau? Dan is dit bouwpakket van LEGO misschien wel een goed idee! Uren speelplezier in je eigen LEGO-replica van het huis van de bekendste cartoonfamilie uit Amerika. Voor 220 euro is het huis, met een aantal leuke accessoires van jou!

Gesponsorde artikelen