Deze patissier maakt prachtige en realistische kunstwerken uit chocolade

Deze patissier maakt prachtige en realistische kunstwerken uit chocolade

Amaury Guichon is een Frans-Zwitserse banketbakker met heel veel liefde voor chocolade. Hij maakt dan ook de meest prachtige meesterwerken en post ze op Instagram. De getalenteerde chef woont op dit moment in Las Vegas, maar reist de hele wereld rond voor zijn vak. 

De Frans-Zwitserse banketbakker Amaury Guichon is één van de meest invloedrijke talenten van de internationale patisserie. Hij groeide op in Frankrijk, maar reisde al snel de hele wereld rond. In zijn carrière kreeg hij de titel van ‘Beste Leerling’ in Frankrijk. Momenteel is hij actief als privéconsulent.

Hij is dus een echt natuurtalent als het aankomt op bakken. Zijn kleine kunstwerkjes uit chocolade zijn heel realistisch en ook om te smullen. “Ik probeer dingen te maken die nog niet eerder zijn gedaan. Ik hou ervan om te misleiden door voorwerpen te creëren die eruit zien als alledaagse objecten, zoals een horloge, een ei of een kompas”, vertelt hij aan het magazine So Good.

De klok

Guichon maakte een patéke met koffie en chocolade dat eruitziet als een echt klok. Het is zo realistisch en gedetailleerd!

De grammofoon

Waarom geen grammofoon uit chocolade maken? Natuurlijk zal er geen muziek komen uit deze creatie, maar het is zo realistisch dat je het verschil bijna niet ziet.

Lekker zacht vanbinnen

Zin in een zachtgekookt eitje? Geen probleem, Guichonm maakt het allemaal. Check de heerlijke vulling van deze kunstwerkjes.

De ruiter en het paard

Ja hoor, opnieuw om van te smullen. Het water loopt ons al in de mond!

Gesponsorde artikelen