Deze PlayStation-remasters zijn in november gratis voor abonnees van PS Plus

Deze PlayStation-remasters zijn in november gratis voor abonnees van PS Plus

Sony heeft onlangs aangekondigd welke PlayStation 4-games er in november beschikbaar zullen zijn voor mensen die geabonneerd zijn op de PS Plus-dienst. En wij voelen ons, net zoals vorige maand, verwend.

Zoals elke maand zullen abonnees van de dienst PS Plus in november opnieuw twee gratis PlayStation 4-games kunnen spelen. Dat zullen deze maand Bulletstorm: Full Clip Edition en Yakuza Kiwami zijn.

Deze informatie komt van de officiële website van PlayStation. Daarop staat momenteel grafische content waarop we de twee PlayStation 4-spelletjes zien. Het is niet helemaal duidelijk of de webmasters van PlayStation de onthullingen opzettelijk geüpload hebben.

(Welke topgames er in nog uitkomen in november lees je hier.)

Remasters van klassiekers

Bulletstorm: Full Clip Edition is een remaster van een shooter voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. De game is ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Als je houdt van snelle, grafische fun met geweren moet je Bulletstorm: Full Clip Edition zeker eens checken.

Ook Yakuza Kiwami is een remaster, technisch gezien eigenlijk een remake. Het originele spel kwam uit voor PlayStation 2 en werd ontwikkeld door SEGA.

Ook PlayStation 3 en PS Vita

Zoals altijd zullen er voor PS Plus-abonnees ook games voor PlayStation 3 en PS Vita uitkomen in november. Om welke titels het zal gaan, weten we nog niet. Ook de PS Plus-reeks van oktober mocht er wezen. We kregen de PlayStation 4-games Friday the 13th en Laser League.

(De 10 beste games die je alleen op Xbox One kan spelen, raadpleeg je hier.)

Gesponsorde artikelen