Deze twee acteurs uit ‘La Casa de Papel’ zijn in het echt aan het daten!

Het derde deel van ‘La Casa de Papel’ staat voor de deur en zoveel samenwerken, dat schept natuurlijk een band. En voor twee acteurs is die band meer geworden dan gewoon vriendschap want ze zijn, zoals blijkt uit Spaanse paparazzifoto’s. 

Gisteren kregen we eindelijk de bevestiging dat deel drie van La Casa de Papel in de maak is en nu is er al weer leuk nieuws over de Spaanse reeks. Want twee van de hoofdpersonages uit de populaire Netflix-serie zijn in het echte leven aan het daten.

Élite

Sinds kort kan je op Netflix kijken naar een nieuwe Spaanse reeks, Élite, waarin ook Miguel Herrán, Jaime Lorente en Maria Pedraza, aka Rio, Denver en Alison Parker uit La Casa de Papel te zien zijn.

Élite wordt door velen omschreven als de Spaanse Gossip Girl en da’s natuurlijk niet zomaar. Het gaat over jonge adolescenten, de liefde, maar ook enorme duistere geheimen. En we zien dus enkele bekende gezichten van La Casa de Papel terug, waarvan vooral Jaime Lorente en Maria Pedraza opvallend zijn, want hoewel de twee elkaar niet kunnen luchten in La Casa de Papel, is de liefde tussen hun personages in Élite groot.

Kussend gespot

Maar niet alleen op het scherm zijn de twee verliefd, want de Spaanse (roddel-)pers heeft foto’s kunnen maken van Jaime en Maria terwijl ze hand in hand door de straten liepen en zelfs openlijk aan het kussen waren.

Dat lijkt dus wel duidelijk: Denver en Alison Parker, ofwel Nano en Marina, of ja gewoon Jaime en Maria zijn aan het daten.

Meer
Lees meer...