Deze week in ‘B&B Zoekt Lief’: Een quiz bij Jelmont en een mysterieuze vrijgezel bij Erika

B&B Zoekt Lief is al toe aan zijn vierde week. Daarin volgen we opnieuw onze B&B-eigenaars over heel de wereld in hun zoektocht naar de liefde. En die zoektocht loopt voor de ene al wat beter dan voor de andere.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Na enkele veelbelovende beginnen, staat er ons een moeilijke week te wachten. Zo kregen we eerder al een fragment te zien waarin het foutloopt tussen Katy en Roland in het Nederlandse Sluis.

Jelmont

Ook bij Jelmont in Portugal is er wat irritatie. De Nederlander besluit namelijk een quiz te organiseren voor zijn vrouwelijke gasten Vicky en Ingrid. Dat zorgt echter vooral voor ergernissen bij hen. Jelmont trekt er namelijk zelf op uit met zijn hond en laat Ingrid en Vicky ondertussen vragen beantwoorden over hem.

“Ik heb geen quiz nodig om te weten hoe Jelmont in elkaar zit”, klinkt het bij die laatste. De ludieke quiz krijgt dan ook een onverwachte afloop.

Erika

Ook bij Erika in Italië is er een onverwachte wending. Daar krijgt Pascal namelijk ineens concurrentie van de fascinerende Ernie.  De nieuwe vrijgezel is een Britse lord én sjamaan, een combinatie die Erika wel lijkt te intrigeren.

Pascal maakt zich echter geen zorgen. “Ik zit hier al langer dus hij moet zich nog bewijzen ten opzichte van mij”, zegt hij vol vertrouwen.

Tenerife

Onze twee B&B-uitbaters in Tenerife blijven ondertussen genieten van hun dates. Bart heeft daarbij het geluk dat zijn twee vrouwen elkaar proberen te overtreffen om indruk te maken op hem.

Anthony heeft dan weer een nieuwe vrouw op bezoek. Leyla wil meteen haar fotografiekunsten op hem demonstreren.

B&B zoekt Lief; seizoen 3, aflevering 16 op donderdag 18 juli 2024 bij VTM. Op de foto: Anthony, Leyla

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...