Dit originele Disney-aanzoek doet ongetwijfeld je hart smelten

Disney aanzoek
Instagram yours_true-lee

Originele huwelijksaanzoeken kunnen je hart doen smelten. En nee, dan hebben we het niet over de 12.041ste flashmob. De Amerikaanse filmmaker Lee Loechler heeft z’n vriendin ten huwelijk gevraagd op de schattigste manier ooit. Voor het aanzoek had hij vijf maanden tijd nodig, maar het was het meer dan waard.

Iedereen droomt wel van een sprookjesachtig huwelijksaanzoek. En dat ie precies wat Sthuthi David kreeg van haar vriend Lee Loechler. De Amerikaan vroeg zijn vriendin ten huwelijk en nam het sprookjesachtige wel heel letterlijk.

Doornroosje

Lee had zijn vriendin uitgenodigd voor een avondje cinema. Ze gingen samen kijken naar de Disneyklassieker Doornroosje. Maar het einde van de film zag er deze keer een beetje anders uit. Lee werkte namelijk al vijf maanden lang aan een alternatief einde voor de Disneyfilm.

Wanneer de prins naar de kamer van Doornroosje gaat om haar na haar lange slaap wakker te kussen, ziet de Disneyprinses er plots toch wel wat anders uit. En ook de prins heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Lee, die zelf filmmaker is, schakelde de hulp in van de Australische illustrator Kayla Coombs. Samen maakten ze een nieuw einde, met in de hoofdrollen prinses Sthuthi en prins Lee. Prins Lee kust zijn prinses wakker en presenteert haar vervolgens een ring. Op dat moment gooit Prins Lee het doosje de lucht in en vangt de echte Lee het.

Would you happily ever after with me?

Disney aanzoek
Instagram yours_true_lee

Sthuthi had haar aanzoek duidelijk niet voelen aankomen en voelt zich zelfs een beetje gegeneerd in de aanwezigheid van de volledige cinemazaal. Maar alle mensen in de zaal zijn op de hoogte van het aanzoek, want het zijn namelijk allemaal hun vrienden.

Uiteindelijk vraagt Lee “zijn prinses” ook niet ten huwelijk met de traditionele woorden “Would you marry me?” maar geeft hij ook daar een Disneytoetsje aan. “Would you happily ever after with me?” Wij zouden alvast geen “nee” kunnen zeggen.

Bekijk hier het aanzoek van Lee:

Gesponsorde artikelen