Disney lost eerste beelden ‘Wizards Beyond Waverly Place’ mét Selena Gomez

Dit najaar keert Wizards of Waverly Place terug. Het gaat om een sequel van de reeks die de naam Wizards Beyond Waverly Place kreeg. In de eerste beelden voor de reeks krijgen we alvast te zien dat Selena Gomez, die de hoofdrol speelde in de originele reeks, zal terugkeren.

Dit weekend heeft Disney tijdens het D23-evenement heel wat teasers en trailers op de wereld losgelaten. Daarbij waren ook de eerste beelden van Wizards Beyond Waverly Place, de sequel van de Disney Channel-reeks Wizards of Waverly Place.

Wizards Beyond Waverly Place

Wizards of Waverly Place volgt de volwassen Justin Russo (David Henrie), die probeert om een normaal leven te leiden met zijn familie, bestaande uit zijn vrouw Giada (Mimi Gianopulos) en hun kinderen Roman (Alkaio Thiele) en Milo (Max Matenko). Op een dag staan Alex Russo (Selena Gomez) en de jonge Billie (Janice LeAnn Brown) aan de deur. Ze hebben hulp nodig, waardoor Justin moet terugkeren naar zijn roots om de jonge Billie te trainen.

In de eerste beelden van Wizards Beyond Waverly Place krijgen we vooral een blik achter de schermen. Zo zien we de verschillende hoofdrolspelers, waaronder ook al Selena Gomez. Zij is bij de reeks betrokken als executive producer en zal ook een gastrol spelen in de eerste aflevering. In de video horen we haar zeggen: “Dit is waar het allemaal begon. We zijn thuis!”. Ook krijgen we Jerry (David DeLuise), de vader van Justin en Alex, al kort te zien.

We krijgen in de beelden ook al te zien dat de reeks opnieuw wordt opgenomen voor een livepubliek, dat verantwoordelijk is voor de lachband. De regie is in handen van Andy Fickman. Het script komt van Jed Elinoff en Scott Thomas. Zowel Selena Gomez als David Henrie zijn betrokken bij de reeks als executive producer. De reeks zal later dit jaar verschijnen op Disney Channel en Disney+.

Bekijk hier de eerste beelden:

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...