Disney+ lost eerste teaser voor ‘Jeongnyeon: The Star is Born’

Disney+ heeft de eerste teaser gelost voor de opkomende Zuid-Koreaanse reeks Jeongnyeon: The Star is Born. De reeks zal zich afspelen in de jaren 1950, waarin we een jonge vrouw zullen volgen die probeert om het te maken als actrice in het theater.

Disney+ zet de laatste tijd ook steeds meer in op content van Zuid-Koreaanse bodem. De streamingdienst had zo vorig jaar nog een hit te pakken met de reeks Moving. En recent verschenen er al reeksen als The Tyrant en Seoul Busters. Nu heeft de streamingdienst nog een nieuwe reeks aangekondigd.

Jeongnyeon: The Star is Born

Jeongnyeon: The Star is Born zal zich afspelen in de jaren 1950, net na de Koreaanse oorlog. We volgen Yoon Jeong-nyeon (Kim Tae-ri). Zij verkoopt samen met haar mama Seo Yong-rye (Moon So-ri) mosselen in Mokpo, maar daarmee komen ze maar amper rond. Jeong-nyeon droomt ervan om naar Seoul te gaan en daar te werken als actrice in het vrouwentheather Gukguek. Het theater wordt geleid door Kang So-bok (Ra Mi-ran). Op een dag stopt het theater in Mokpo en wanneer Jeong-nyeon het theater in actie ziet, is ze vastberadener dan ooit om haar droom waar te maken. Ze verstopt zich bij de bagage van het gezelschap en reist zo mee naar Seoul.

Uiteindelijk krijgt ze de kans om te trainen bij het gezelschap. Ze ontmoet daar Heo Young-seo (Shin Ye-eun), die er net als haar van droomt om deel uit te maken van het vrouwentheater. Young-seo is heel getalenteerd en wordt al snel de rivaal van Jeong-nyeon.

De reeks zal vanaf zaterdag 12 oktober te vinden zijn op Disney+.

Bekijk hier de eerste teaser:

Jeongnyeon: The Star is Born verschijnt op zaterdag 12 oktober op Disney+.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...