Disney gaat bruidscollectie lanceren: vanaf nu kan je trouwen als een echte prinses

Altijd al een echte prinses willen zijn? Binnenkort kan het zelfs op je bruiloft. Disney lanceert in april namelijk samen met een bruidsboetiek een kledinglijn. Echte fans kunnen vanaf dan trouwen in een echt prinsessenkleed, gebaseerd op hun favoriete prinses.

Na het zien van De Kleine Zeemeermin of Belle en het Beest wou iedereen vroeger een prinses zijn. Dat kan nu voor één dag echt. Disney slaat namelijk de handen in elkaar met boetiek Allure Bridals. Samen gaan ze bruidsjurken maken die gebaseerd zijn op de jurken van Disney-prinsessen.

Persoonlijke touch

Tiana jurk
Disney

Allure Bridals wil 16 verschillende bruidsjurken ontwerpen in de stijl van prinsessen als Ariel, Aurora, Belle, Jasmine, Assepoester, Pocahontas, Rapunzel, Tiana en Sneeuwwitje. De Disney Fairy Tale Wedding-collectie zal uiteindelijk uit negen jurken bestaan, en die zullen allemaal zeer verschillend zijn. Van romantische baljurken tot zeemeerminslepen, het is er allemaal. Daarnaast zijn de jurken ook allemaal uit andere stoffen gemaakt, waardoor iedere jurk extra uniek is. Naast de gewone Fairy Tale Wedding-collectie komt er ook nog zeven exclusieve jurken, maar die zijn niet zomaar te koop.

Disney

Volgens de CEO van Allure Bridals is een samenwerking met Disney een droom van iedere bruid. “Veel vrouwen groeiden op met Disney en hadden gigantisch veel bewondering voor de prinsessen. Ze zijn als kind geïnspireerd door hun avonturen en vooral … door hun jurken.” De toekomstige bruid kan ook zelf zaken aan de jurk toevoegen of veranderen, waardoor die nog net iets persoonlijker wordt. De Disney-jurken zullen vanaf april beschikbaar zijn in een beperkt groepje Amerikaanse boetieken, en zullen tussen de 1.200 en 2.500 dollar kosten. Of de jurken ooit in Europa te koop zullen zijn is nog onduidelijk.

Meer
Lees meer...