Disney deelt eerste beelden ‘Haunted Mansion’-film

Goed nieuws voor de fans van Disney. De film Haunted Mansion, die gebaseerd is op de gelijknamige populaire attractie in de Disney-themaparken, heeft een eerste trailer gekregen. In die trailer zien we, zoals de titel al doet vermoeden, hoe een moeder met haar zoon in een soort spookhuis terechtkomt.

Disney werkt al enkele jaren aan een nieuwe filmversie van Haunted Mansion. Dat ‘spookhuis’ is bij fans van Disney vooral bekend als attractie in de themaparken. Die attractie is een darkride die je als bezoeker meeneemt doorheen een huis dat er op het eerste zicht normaal uitziet, tot het er begint te spoken.

In 2003 kwam er voor het eerst een film van het verhaal met acteur Eddie Murphy in de hoofdrol. Ongeveer 20 jaar later komt Disney dus met een splinternieuwe versie. Deze keer zal het verhaal er lichtjes anders uitzien en zien we onder andere Jared Leto, Jamie Lee Curtis en Danny DeVito in de cast.

Haunted Mansion

Haunted Mansion vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder (Rosario Dawson) en haar 9-jarige zoon. Zij verhuizen naar een mansion in New Orleans in de hoop er hun leven opnieuw te kunnen opstarten. Maar natuurlijk duurt het niet lang voor ze te maken krijgen met verschillende bizarre figuren. Om die geesten en figuren de baas te kunnen, doet ze beroep op een bizarre gids (LaKeith Stanfield), een helderziende (Tiffany Haddish), een priester (Owen Wilson) en een historicus (Danny DeVito).

In de eerste trailer krijgen de fans alvast een eerste blik op de mansion waar het verhaal zich zal afspelen. Daarnaast zien we ook al zo goed als alle hoofdpersonages met elkaar in gesprek gaan over alle bizarre dingen die gebeuren. De film zou deze zomer in de bioscoop te zien zijn. Een exacte datum is er nog niet.

Bekijk de trailer van Haunted Mansion hier:

Meer
Lees meer...