Disney+ kondigt nieuwe Zuid-Koreaanse komediereeks ‘Seoul Busters’ aan

Disney+ komt volgende maand met een nieuwe Zuid-Koreaanse komediereeks. Het gaat om Seoul Busters over “het slechtste detectiveteam van Korea”. Maar de gedreven leden van het team proberen die titel om te keren naar die van “beste team”. In de eerste teaser trailer krijgen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten.

Disney+ zet de laatste tijd ook steeds meer in op content van Zuid-Koreaanse bodem. De streamingdienst had zo vorig jaar nog een hit te pakken met de reeks Moving. Volgende maand probeert het dat succes nog eens over te doen maar dan met een komediereeks. Het gaat om Seoul Busters waarin we een bijzonder politieteam zullen volgen.

Seoul Busters

Seoul Busters volgt Dongbang Yoo-bin (Kim Dong-wook). Hij werkt als professor aan een prestigieuze universiteit buiten Zuid-Korea. Hij krijgt daar een permanente functie aangeboden, maar hij weigert. In plaats daarvan trekt hij terug naar Zuid-Korea en biedt hij zich aan als vrijwilliger bij de Violent Crimes Unit 2 van Songwon Police Station. Dit team heeft een enorm slechte reputatie en staat helemaal onderaan op de ranking van het land. Yoo-bin en de rest van het team proberen om zich naar de top te werken. Maar da’s makkelijker gezegd dan gedaan.

De hoofdrollen in Seoul Busters worden gespeeld door Kim Dong-wook (My Perfect Stranger), Park Ji-Hwan (Gyeongseong Creature), Seo Hyun-woo (Decision to Leave), Park Se-wan (Doona!) en Lee Seung-woo (Vigilante). De reeks zal vanaf woensdag 11 september te bekijken zijn via Disney+.

Bekijk hier de teaser trailer:

Seoul Busters verschijnt op woensdag 11 september op Disney+.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...