Disney+ lost teaser voor Zuid-Koreaanse reeks ‘The Tyrant’

Disney+ pakt volgende maand uit met de Zuid-Koreaanse reeks The Tyrant. In de reeks volgen we een race om een biowapen terug te vinden dat gestolen is tijdens een geheime overdracht tussen Koreaanse en Amerikaanse inlichtingendiensten.

Netflix zet nu al enkele jaren in op content van Zuid-Koreaanse bodem, maar ook Disney+ komt steeds vaker met succesvolle reeksen uit Zuid-Korea. Zo had de streamingdienst al hits te pakken met Moving en Vigilante. Nu komt er opnieuw een reeks die alweer een interessant plot heeft.

The Tyrant

In The Tyrant zullen we zien hoe een Amerikaanse inlichtingendienst een geheim programma ontdekt dat de naam The Tyrant Project heeft. Het gaat om een plan van de Koreaanse overheid om een biowapen te ontwikkelen dat in staat is om de menselijke eigenschappen te verbeteren. De Verenigde Staten eisen dat dit programma meteen beëindigd wordt en vraagt om alle samples in te leveren. Maar op het moment van de overdracht duikt er plots een bende op die de samples steelt.

Het blijkt al snel te gaan om een actie van Director Choi (Kim Seon-ho), die deel uitmaakte van het team van The Tyrant Project. Hij schakelde zijn medewerkers Ja-kyung (Cho Yun-soo) en Mo-yong (Kim Joo-hun) in om het biowapen te stelen. Na de diefstal proberen zowel de Verenigde Staten, onder leiding van geheim agent Paul (Kim Kang-woo), en Korea, met voormalige agent Lim Sang-won (Cha Seung-won) aan het hoofd, het wapen terug te bemachtigen.

De reeks is gemaakt door regisseur Park Hoon-jung, die hiermee zijn debuut maakt op het kleine scherm. Tot op heden maakte hij namelijk enkel films. De bekendste daarvan zijn New World, The Tiger en The Witch. The Tyrant wordt een minireeks met vier afleveringen, die op woensdag 14 augustus op Disney+ zullen verschijnen.

Bekijk hier de eerste teaser:

The Tyrant verschijnt op woensdag 14 augustus op Disney+.

Meer
Lees meer...