Disneyfilm ‘Haunted Mansion’ krijgt officiële trailer

De film Haunted Mansion, die gebaseerd is op de gelijknamige populaire attractie in de Disney-themaparken, heeft een officiële trailer. Eerder deelde Disney al een korte teaser, maar deze keer gaat het dus om een langere preview. Op sociale media regent het alvast positieve en nieuwsgierige reacties. De film verschijnt op 26 juli in de bioscoop.

Disney werkt al enkele jaren aan een nieuwe filmversie van Haunted Mansion. Dat ‘spookhuis’ is bij fans van Disney vooral bekend als attractie in de themaparken. Die attractie is een darkride die je als bezoeker meeneemt doorheen een huis dat er op het eerste zicht normaal uitziet, tot het er begint te spoken.

In 2003 kwam er voor het eerst een film van het verhaal met acteur Eddie Murphy in de hoofdrol. Ongeveer 20 jaar later komt Disney dus met een splinternieuwe versie. Deze keer zal het verhaal er lichtjes anders uitzien en zien we onder andere Jared Leto, Jamie Lee Curtis en Danny DeVito in de cast.

Haunted Mansion

Haunted Mansion vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder (Rosario Dawson) en haar 9-jarige zoon. Zij verhuizen naar een mansion in New Orleans in de hoop er hun leven opnieuw te kunnen opstarten. Maar natuurlijk duurt het niet lang voor ze te maken krijgen met verschillende bizarre figuren. Om die geesten en figuren de baas te kunnen, doet ze beroep op een bizarre gids (LaKeith Stanfield), een helderziende (Tiffany Haddish), een priester (Owen Wilson) en een historicus (Danny DeVito).

In de officiële trailer zien we onder andere hoe de gids zijn eerste stappen in het huis zet en daarbij wordt gewaarschuwd door de bewoonster. Maar daar reageert de gids alvast koel op. “Ik ben niet bang voor wat geesten”, klinkt het. Daarnaast krijgen de fans ook alvast de rest van de cast te zien én bevat de trailer zelfs al enkele jumpscares.

Bekijk de officiële trailer van Haunted Mansion hier:

Haunted Mansion verschijnt op 26 juli in de bioscoop.

Meer
Lees meer...