Dit Disney-huis is groot genoeg voor jou én je vriendinnen en het staat te koop

Dit Disney-huis is groot genoeg voor jou én je vriendinnen en het staat te koop

Ben jij geobsedeerd door Disney? Ken jij alle films van buiten en staat er op je hart een plattegrond van Disneyland Parijs getatoeëerd? Dan hebben we hét ultieme voor je: een huis helemaal in Disney-thema. Extra bonus: het is zo groot dat je vriendinnen gewoon mee kunnen/moeten investeren.

Je hebt een favoriete Disney-prinses, een favoriete Disney-hond (Goofy, Pluto?) en een voorliefde voor alles wat met het huis van de muis te maken heeft? Zet je Mickey-oren dan maar op en begin maar te sparen voor een fortuin dat in het geldpakhuis van oom Dagobert past. Want er staat een echt, heus, Disney-huis te koop.

Disney World had trouwens bijna een Harry Potter-land gebouwd. Dat zou op niet veel getrokken hebben.

Disney-huis

Het ‘stulpje’ in Florida (ja, je moet wel verhuizen, geen probleem toch?) heeft vijf slaapkamers en zes badkamers en toiletten en ja, echt elke kamer is volgens een Disney-thema ingericht. Kan wel tellen, als je al die kamers moet inrichten.

De ultieme gids voor één dag Disneyland Parijs.

In hét ultieme Disney-paleis (serieus, hoe veel slaapkamers heeft het kasteel van Doornroosje, want wij denken minder dan dit huis) kan je onder andere een prinsessenkamer vinden. (Fondsen nodig? Wordt Disney-prinses!) Die zit uiteraard in het torentje van het huis, waar anders? Je komt ook binnen via de Mickey en Minnie glas-in-lood-deur. Ja, zelfs de keuken heeft een muurschildering met je favoriete Disney-figuren erop.

15 redenen waarom we nog altijd naar Disneyland Parijs willen.

Mickey Mouse-zwembad

Als dat nog niet genoeg is: je kan ook perfect gaan zwemmen in het Mickey Mouse-zwembad vooraan. Zo moet je nooit meer naar Disney World, zelfs al woon je er op een relatieve steenworp vanaf. De prijs is niet gekend, maar wij denken dat dat geldpakhuis toch van pas zou kunnen komen, zeker als we de huizenprijzen in Florida bekijken. Of je kan op zoek naar de grot van duizend-en-een-nacht, dat is misschien sneller dan een lening krijgen. In het slechtste geval kan je je ook laten uitstrooien in Disneyland!

Het goede nieuws? Het is niet de enige Disney-woning ooit!

Beetje prijzig? Je kan natuurlijk ook gewoon je eigen huis in Disney-stijl inrichten!

Gesponsorde artikelen