Left Right
scrollTop top

Dit hielden Veerle en Nick uit Blind Getrouwd al die tijd geheim


Dit hielden Veerle en Nick uit Blind Getrouwd al die tijd geheim

Blind Getrouwd is al een tijdje afgelopen, maar er komen nu en dan nog dingen boven water over de koppels. Dat het bij Veerle en Nick meteen goed zat, was duidelijk tijdens de afleveringen. Nu blijkt zelfs dat hun eerste passionele nacht al vier nachten na het huwelijk was.

Veerle en Nick hadden allebei al enkele relatiebreuken achter de rug voor hun deelname aan Blind Getrouwd. Daar werden ze aan elkaar gekoppeld door de experten van het programma. En het zat meteen goed. Dat was duidelijk te merken als je naar het programma keek.

Passionele nacht

Ze slapen al vanaf de eerste nacht samen. En ze groeiden snel naar elkaar toe. Dat kwam omdat ze vanaf het begin goede afspraken hadden gemaakt: “hier kan een relatie uit voorkomen, maar niets moet”, vertelde Nick haar op de trouwdag. Dat zegt hij in Dag Allemaal.

Vier dagen al na het huwelijk kwam het eerste passioneel moment. “Tijdens onze huwelijksreis zaten we na de derde dag ’s avonds dicht bij elkaar, terwijl we genoten van een glaasje wijn met zicht op enkele boten op het water. Het was een mooie avond. En plots zagen we een vallende ster. Alsof dat een teken was speciaal voor ons. We keken elkaar verbaasd aan en voelden hetzelfde. Toen hebben we elkaar voor het eerst innig gekust. Een heel passioneel moment. En van het één kwam het ander”, zei Nick in Dag Allemaal.

Blind Getrouwd zoekt nog altijd deelnemers voor het derde seizoen. Er hebben zich intussen al 1.000 mannen en 1.500 vrouwen ingeschreven.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810