Dit is de gewaagde verlovingsjurk van Meghan Markle, en ze kost ziek veel geld

Dit is de gewaagde verlovingsjurk van Meghan Markle, en ze kost ziek veel geld

Kerstcadeautje voor royaltyfans: de verlovingsfoto’s van Meghan Markle en prins Harry zijn pareltjes. Opvallend: met een sheer top is de jurk die Markle draagt, heel gewaagd voor een toekomstig lid van de koninklijke familie. En dan hebben we ’t nog niet over het prijskaartje gehad. 

Nu prins Harry van een Amerikaanse actrice zijn prinses wil maken, loeren de Britse media met argusogen naar elke kledingkeuze die Meghan Markle maakt. Dat het koppel verlovingsfoto’s lost, is dus een godsgeschenk. Zeker nu die foto’s ook wat pikanter blijken te zijn dan de gemiddelde foto van een Engelse prinses.

We houden jullie niet langer in spanning: dit zijn de foto’s die Kensington Palace tweette:

De twee zien er ook ontzettend verliefd uit!

Geen klassiek A-lijntje voor Markle, maar een stijlstatement vanjewelste.

Je ziet het natuurlijk niet zo goed op de zwartwitfoto’s, maar wie beter kijkt naar Markle’s jurk, snapt waar de paparazzi loco over gaat: het bovenste stuk van de jurk is see-through. Het originele design van de Britse ontwerpers Ralph & Russo vraagt ook dat je de jurk draagt zonder er iets onder. Markle heeft duidelijk, wellicht om royale nipple-slips tegen te houden, om een nude body eronder gekozen, toch zijn sommige mensen lichtjes gechoqueerd.

Prijs

Los van de stijl van de jurk, die trouwens veel mensen al doet watertanden bij de gedachte aan Markle’s trouwkleed, is er natuurlijk nog de kwestie van het prijskaartje. Want dat ze bij de koninklijke familie een groter budget hebben, dat weten we. Maar 46.650 pond (zo’n slordige 50.000 euro) voor een kleedje, da’s voor veel mensen de aanbetaling én verbouwing van hun huis. Markle betaalde het kleed overigens zelf.

Meghan en Harry treden op 19 mei in het huwelijksbootje. Omdat het Markle’s tweede huwelijk is, speculeren de media dat haar jurk wel eens een stuk meer fashion-forward zou kunnen zijn dan die van pakweg Kate Middleton.

Overigens, voor wie het interesseert: Harry droeg een pak. Voor z’n trouwdag draagt hij waarschijnlijk z’n legeruniform. Soms is het makkelijk om een man te zijn.

Gesponsorde artikelen