Dit is de Holloweenie: het seksspeeltje uit je nachtmerries

Dit is de Holloweenie: het seksspeeltje uit je nachtmerries

Het is halloween: de tijd van het jaar waarin alles een pompoen- of spookthema moet hebben. Dit jaar hebben we een toppertje voor je: de Holloweenie, de spookpiemel waar wij alvast gillend bij wegrennen. Maar hé, laat je door ons niks wijsmaken: probeer het vooral zelf aan je lief te verkopen.

Halloween: de tijd voor cadeautjes, pompoenen en slechte horrorfilms. Maar ook de tijd om dat sexy heksenpakje aan te trekken en je lief te overrompelen. Tenminste, dat is wat wij afleiden uit de reeks sexy heks-pakjes die je overal kan kopen. Wil je toch iets enger uit de hoek komen deze Halloween, dan hebben wij het ultieme speelgoed voor je: de Holloweenie.

Wat is het?

We maken een understatement als we zeggen dat de Holloweenie eng is. Om specifiek te zijn: als je lief niet gillend wegloopt bij het aanschouwen van dit vreemde wezen onder de seksspeeltjes, is hij ’t dan wel waard. Hij, want de Holloweenie mikt eigenlijk vooral op een mannelijk publiek. En het concept is dan wel behoorlijk geestig, of het echt zo geweldig is, hebben we eerlijk gezegd niet getest.

Camsoda
Camsoda

Het concept is eenvoudig: je schuift de Holloweenie over de jongeheer van je meneer. Maar waar dient die dildo dan voor? Die kan jij gebruiken om van alles mee te doen. Door een staaltje elektronica geeft de Holloweenie alle signalen die jij aan de dildo geeft, door aan de Holloweenie. Je wederhelft voelt dus alles wat je doet, zonder dat je er moet aankomen.

Dat zal in eerste instantie wel hygiënisch enzo zijn, de real deal vervangen, zal het waarschijnlijk niet. En we zien ook wel dat het spookthema hier nieuwe, epische proporties heeft aangenomen. Of dat nu de manier is om zo veel technologie te gebruiken dat je er in principe mee naar de maan kan vliegen, dat weten we niet, maar hey, happy Halloween.

De Holloweenie kost zo’n 35 euro en is verkrijgbaar in roze, oranje en blauw. Je kan ‘m hier kopen, voor volgend jaar dan.

Gesponsorde artikelen