Dit is het kasteel waar Gert Verhulst en James Cooke hun eindejaarsspecial ‘Gert Late Year’ zullen hosten

Dit is het kasteel waar Gert Verhulst en James Cooke hun eindejaarsspecial ‘Gert Late Year’ zullen hosten

Het succes van ‘Gert Late Night’ wordt eind dit jaar nog eens overgedaan in de special ‘Gert Last Year’. Voor die ene week trekt Gert Verhulst met zijn gasten naar een nieuwe locatie. De boot van Gert wordt omgeruild voor een kasteeltje, dat ook eigendom van Verhulst is.

Samen met James Cooke gaat Gert Verhulst nog een keer alle registers opentrekken voor een leuke show. In het eindejaarsoverzicht dat toepasselijk de naam Gert Last Year kreeg, zullen Gert en James de belangrijkste figuren van 2017 welkom heten. De locatie? Opnieuw een eigendom van Gert, dit keer in de Ardennen.

Landhuis

Château de Targnon is niet alleen eigendom van Gert Verhulst, maar ook van Hans Bourlon. Het landhuis in Stoumont zat inbegrepen bij de aankoop van het attractiepark Télécoo, waar nu Plopsa Coo is. Het duo besloot om het huis uit Studio 100 te halen en na opfrissing wordt het nu verhuurd. Gert benadrukt in Het Nieuwsbald dat het landhuis dus géén tweede verblijf is voor hem, maar dat het een commercieel gebouw is. Het gebouw werd al eens gebruikt voor opnames van de film K3 Dierenhotel. Er is plaats voor 30 volwassenen.

Familieweekend?

Wie er zelf eens een familieweekend wil houden, moet er wel wat voor neertellen. Per weekend betaal je bijna 2.400 euro in het laagseizoen en 4.090 euro in het hoogseizoen. Voor eindejaar moet je rekenen op 5.500 euro. Voor dat geld krijg je wel een kasteel met 12 slaapkamers, twee livings met keuken een aparte tv-kamer. Op het domein vind je ook nog 7 aparte chalets, een verwarmd buitenzwembad met bijhorende wellness en een biljart en piano. Vergeet wel niet om de kosten van zo’n 800 euro voor taksen en voorzieningen nog bij te tellen.

Dit wordt het decor van ‘Gert Late Year’

Er is plaats voor 30 volwassenen

Je kan er zwemmen in het verwarmd buitenzwembad

Of een wandeling maken in het bosrijke gebied

Liever een potje biljarten?

Grote familiefeesten zijn er geen probleem

De butler krijg je er helaas niet bij

Gesponsorde artikelen