Left Right
scrollTop top

Dit is wat je favoriete saus vertelt over jouw persoonlijkheid


Jouw favoriete sausje vertelt ook iets over jouw persoonlijkheid, wist je dat al? Een sausje kiezen, is dus zoveel meer dan alleen maar iets om je maaltijd echt af te maken. Kijk maar snel of het bij jou klopt!

1. Mayonaise met ei

Jouw favoriet is de ‘klassieke’ mayonaise, gemaakt met ei? Dan ben jij iemand die niet graag voor verrassingen komt te staan. Jij hebt graag de touwtjes in handen en houdt van orde, efficiëntie en goeie communicatie. Maar dat wil niet zeggen dat je saai bent, integendeel. Af en toe laat jij je volledig gaan … en dat zal iedereen geweten hebben ;-). Go, you!

2. Mayonaise met citroen

Jij houdt meer van mayonaise met citroen? Dan ben je iemand die héél verrassend uit de hoek kan komen. Mensen beschouwen jou als een rustig, vriendelijk en sociaal iemand, maar … stille waters hebben diepe gronden! Want als puntje bij paaltje komt, dan laat jij je echt niet doen. Als je je zinnen op iets gezet hebt, dan ga je ervoor, koste wat het kost. En zo hoort het ook!

3. Tomatenketchup

Fan van ketchup? Dan ben jij een warme, vriendelijke, rustige en sociale persoon. Je probeert altijd voor iedereen goed te doen én je staat enorm positief in het leven. Jij bent iemand die door iedereen geapprecieerd en graag gezien wordt. Iedereen weet dat ze altijd bij jou terechtkunnen als ze nood hebben aan een luisterend oor en wat goeie raad. Een echt fijne mens, dat ben jij!

4. Curryketchup

Jij kiest curryketchup als favoriete sausje? Dat betekent dat jij iemand bent die nooit de makkelijke weg kiest. Jij houdt van een goeie uitdaging en je zoekt altijd je eigen grenzen op. Je weet wat je wil en je bent bereid om daar héél hard voor te werken. Al moet je soms wel opletten dat je jezelf niet voorbijloopt … Maar hey, jij gaat het ver schoppen, zoveel is zeker!

5. Cocktailsaus

Als cocktailsaus jouw favoriet is, dan ben jij een echte denker. Je zal nooit halsoverkop een beslissing nemen, maar je weegt altijd de voor- en nadelen goed af. Jij bent iemand die niet graag fouten maakt … we zouden je zelfs een beetje perfectionistisch kunnen noemen ;-). Maar dat is eigenlijk alleen maar positief, want op die manier ga je een mooie carrière tegemoet!

6. Tartaarsaus

Heb jij het liefst de smaak van een goeie tartaarsaus? Dan kunnen we jou het best omschrijven als een kameleon, want jij bent in staat om je aan elke situatie aan te passen. Jij kan heel rustig en beheerst zijn als het moet, maar je kan ook heel uitbundig en enthousiast uit de hoek komen. Jij weet wanneer je welk kantje van je persoonlijkheid het best naar boven laat komen, en da’s echt wel een handige eigenschap!

7. Pickles

Wie van pickles houdt, hecht heel veel belang aan familie en vrienden. Yep, voor de mensen die je liefhebt zou je letterlijk ALLES doen. Als je iemand nieuw leert kennen, ben je wel altijd een beetje op je hoede, mensen moeten moeite doen om jouw vertrouwen te winnen. Maar eens dat het geval is, ben jij vooral een hele goeie vriend, met wie je kan lachen, gieren en brullen, maar ook serieus kunt babbelen. Nice!

8. Joppiesaus

Creatief en enthousiast, dat zijn de woorden die jou het best beschrijven. Jij staat altijd te springen voor een nieuw avontuur of uitdaging, maar ook voor … FEESTJES! Jij houdt van uitgaan, en ja: je bent ook degene die weleens op de tafels durft te staan dansen. Je gaat optimistisch door het leven, en daar zijn heel wat mensen ferm jaloers op. Blijven genieten, jij!

9. Bickysaus

Bickysausfan? Over jou kunnen we zoveel zeggen … en dat kan jij ook! Want ja: jij bent een vreselijke babbelaar, jouw mond staat geen vijf minuten stil. Je bent iemand die al lachend door het leven gaat en zich liefst met zoveel mogelijk mensen omringt. Een sociale babbelkous dus, die sympathiek en vriendelijk is tegen alles en iedereen. Niet moeilijk dat iedereen jou graag ziet! <3

10. Stoofvleessaus

Een kleintje met stoofvleessaus, dat is wat jij altijd bestelt in de frituur? Dan ben jij het best te omschrijven als eerlijk, spontaan en goedlachs. Je hecht veel belang aan de waarheid, aan vrienden en ook aan … lekker eten! Want ja: je bent ook een echte Bourgondiër, die enorm kan genieten van een huisbereide maaltijd, met een goed glas wijn of bier erbij. En gelijk heb je!

11. Andalouse

Pittig, sterk en een beetje speciaal, maar ook hip en trendy: dat zijn de woorden die jou het best omschrijven. Jij hebt een sterk karakter en je trekt je niks aan van wat anderen over jou denken. Je weet wat JIJ wil en je bent niet bang om he-le-maal voor je doel te gaan. Je bent ook iemand die opvalt – niet alleen door je kledij – maar ook door je persoonlijkheid, je stijl en je uitstraling. Wauw!

12. Bearnaise

Als je het liefst bearnaisesaus eet, dan wil dat zeggen dat jij het zonnetje in huis bent. Je houdt van lichte, frisse en zoete dingen, in elk gebied van je leven. Serieus zijn is helemaal niet aan jou besteed, jij probeert altijd alles positief te bekijken en zoveel mogelijk te lachen. Je bent ook altijd vrolijk en goedgezind, houdt van moppen tappen en je vrienden beetnemen. Een toffe persoon, dat ben jij!

13. Samoerai

Is voor jou geen enkele maaltijd compleet zonder een flinke portie samoeraisaus? Dan ben jij iemand die graag extremen opzoekt: voor jou mag het altijd nog nét dat tikkeltje meer zijn. Je bent zelfs een beetje een rebel: je gaat graag tegen de regels in en vindt het moeilijk om goeie raad op te volgen. Maar da’s natuurlijk omdat je het zelf echt wel beter weet … toch? 😉 Blijf vooral trouw aan jezelf, want you rock!

14. Pitasaus

Jij eet pitasaus niet alleen bij pita, maar bij alles wat je kan bedenken? Dan heb jij een heel ‘gevarieerde’ persoonlijkheid. Lief en een tikkeltje stout, beheerst maar af en toe een losbol en stoer maar tegelijkertijd ook heel lief. ’t Is heel moeilijk om jou in één hokje te duwen, en dat hoeft natuurlijk ook niet. Want jij bent én blijft overal jezelf, in elke situatie, en dat is echt wel geweldig!

15. Mosterd

Liefhebbers van mosterd, die zijn heel intelligent en rationeel. Jij bent iemand die nooit panikeert en gewoon op zoek gaat naar een haalbare oplossing. Maar dat wil helemaal niet zeggen dat je saai bent, integendeel zelfs. Je bent iemand die graag plezier maakt, het gezelschap van andere mensen opzoekt en een stapje in de wereld zet. Maar je kent ook je grenzen, en da’s echt wel een sterk punt!

16. Yoghurtdressing

Een liefhebber van yoghurtdressing, dat is iemand die veel belang hecht aan zijn of haar gezondheid. Je probeert zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Jij gelooft in het principe van een gezonde geest in een gezond lichaam … en gelijk heb je! Jij hebt tonnen energie om te scoren op werkgebied en je te amuseren met vrienden, maar: je neemt ook genoeg tijd voor jezelf. Een perfect evenwicht waar velen alleen maar van dromen, chapeau!

17. Frietsaus

Frietsaus, dat is een moeilijk geval … want dit sausje is afkomstig uit Nederland ;-). Jij bent iemand die openstaat voor alles en iedereen. Maar vooral: je trekt je helemaal niks aan van wat anderen denken of zeggen over jou. Jij doet wat je wil, of dat nu tegen de regels ingaat of niet. Want je wil maar één ding: gelukkig zijn, samen met je allerbeste vrienden en familie. En dat is het allerbelangrijkste, natuurlijk! <3

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737