Dit kan je doen met al die kortingsbonnen in je portefeuille

Kortingsbonnetjes, je vindt ze overal. De brievenbus stroomt er van over en ook op straat worden ze je in je handen geduwd. Maar wat als je dat ene product echt niet nodig hebt? De bon gewoon wegsmijten is ook maar papierverspilling, niet? Voel je niet langer schuldig, want we hebben een manier gevonden om de bonnen wél te benutten: spaargeld.be

Spaargeld.be is een online community voor kortingjagers waar je kortingsbonnen met elkaar kunt ruilen. Want Pokémonkaarten ruilen is voor kindjes, kortingsbonnen ruilen is voor echte volwassenen! Maar hoe werkt dat nu precies? Het enige wat je moet doen, is een foto nemen van je kortingbon en die dan op spaargeld.be uploaden. Je geeft het zoekertje een gepaste naam zodat geïnteresseerden het makkelijk kunnen terugvinden, en de rest gaat vanzelf.

Doe het voor jezelf, of doe het voor een ander

Ga je straks naar de winkel en wil je wel wat extra korting scoren? Slimme zet! Met spaargeld.be is dat nu makkelijker dan ooit. Selecteer de naam van je winkel en je ziet meteen welke kortingsbonnen jij kunt bemachtigen. Je kan trouwens ook per categorie zoeken, dan gaat het nog wat sneller. Heb je een kortingbon gevonden die je wel interesseert? Reageer gewoon op het zoekertje en je krijgt de code. It’s as easy as that.

Giphy

Heb jij ook zo’n schuif vol met ongebruikte kortingsbonnen? Wel, giet die even uit op je tafel. Neem nu de verlopen bonnen er van tussen en sorteer de andere. Ga je ze echt gebruiken? Echt? Nee, dat dachten we al. Plaats ze snel op spaargeld.be, zo maak je er iemand anders gelukkig mee en is je goede daad voor vandaag ook achter de rug. En je hebt er weer een schuif bij! Een echte win-winsituatie dus.

Niet veel tijd? Geen probleem!

Geen rompslomp meer om kortingsbonnen te zoeken op zes verschillende Facebookgroepen. Nee, op spaargeld.be heb je in een mum van tijd een prachtig overzicht. Ook het uploaden van kortingsbonnen is een piece of cake. Geef de categorie en winkel in, upload een duidelijke foto en noteer tot wanneer de bon geldig is. Geef het zoekertje een gepaste naam en beschrijving en je bent klaar! Het is gewoon bijna té gemakkelijk.

Kijk snel eens op spaargeld.be en maak jouw volgende rekening wat goedkoper! Waar wacht je nog op?

Meer
Lees meer...