Dit was het kerstcadeau van Meghan Markle dat de Queen deed schaterlachen

Dit was het kerstcadeau van Meghan Markle dat de Queen deed schaterlachen

Meghan Markle was voor de eerste keer uitgenodigd door de Britse royals om samen met hen kerst te vieren. Naar aloude traditie geeft iedereen daar een grappig cadeautje. Dus moest Meghan een grappig cadeautje geven aan de Queen. En die was duidelijk fan. 

Je eerste kerst met de schoonfamilie is altijd een beetje stressy. Maar als bij die schoonfamilie ook nog eens dé Queen zit, ja, da’s nog iets anders. Meghan Markle, de verloofde van prins Harry, was voor de eerste keer aanwezig bij het kerstfeest van het Britse koningshuis.

Uitzonderlijk, want het is de eerste keer dan iemand uitgenodigd is op het kerstfeest van de Queen, die nog geen officieel lid is van de koninklijke familie. Meghan zal pas na haar huwelijk met prins Harry op 19 mei 2018 officieel deel uitmaken van de Britse koninklijke familie. Maar de aanwezigheid van de toekomstige prinses zal niet snel vergeten worden.

Grappige kerstcadeautjes

Het Britse koningshuis heeft de traditie om met kerst een grappig cadeautje te geven, omdat ze alles toch al hebben. Zo gaf prins Harry in het verleden een douchekapje met het opschrift ‘Ain’t life a b*tch‘ aan de Queen en kreeg prins Charles van prinses Anne een toiletbril uit wit leder, waar hij naar verluidt zo’n fan van was dat hij het nog steeds overal mee naartoe neemt.

Op haar eerste kerst met de Queen koos Kate Middleton voor een iets serieuzer cadeau. Ze deed haar toen een pot chutney naar het recept van haar eigen grootmoeder cadeau.

Zingende hamster

Dit jaar was het Meghan die de moeilijke taak had om als nieuwkomer een geschikt cadeautje te vinden voor de Queen en dat vond ze. Bronnen laten weten aan Daily Star dat de actrice de Queen een zingende hamster cadeau deed. Een geschenk waar de monarch enorm mee kon lachen.

Ook haar corgi’s waren waren fan van de hamster en gingen bijna met het speeltje aan de haal. Waarop de Queen naar verluidt al lachend zei: “Het kan mijn honden gezelschap houden.” De Queen heeft momenteel twee corgi’s, Willow en Holly.

“Kerstmis was fantastisch”

Prins Harry was op 27 december gastredacteur bij BBC Radio 4 en daar verklapte hij hoe Meghans eerste kerst met de royals verliep. “Het was fantastisch, Meghan had het echt naar haar zin en de familie was blij om haar daar te hebben.” Hij vertelde ook hoe ze zich gemakkelijk aanpaste aan de vele tradities. “Ze heeft het geweldig gedaan. Ze komt als vreemde binnen in de familie en ik denk dat het voor haar de grote familie is die ze zelf nooit heeft had.”

Het koppel verbleef tijdens de kerstperiode bij prins William en Kate, die dichter bij de Queen wonen en ook daar sprak prins Harry zich lovend over uit. “We hadden een geweldige tijd samen. Het was leuk om bij mijn broer en schoonzus te logeren en om te spelen met de kinderen. Kerstmis was fantastisch.” Horen we daar een kinderwens?

Gesponsorde artikelen