Dit zijn de beste verleidingstrucs van ‘Temptation Island’-deelnemers Matthew, Laiolano, Tireily … en Tim

Dit zijn de beste verleidingstrucs van ‘Temptation Island’-deelnemers Matthew, Laiolano, Tireily   … en Tim

Verleiden (of eraan weerstaan) is het ultieme doel van ‘Temptation Island’ dus wie is er beter om versiertips te geven dan de deelnemers van het VIJF-programma. Seksuologe Sara Taels legde daarom in haar blog enkele van hen op de rooster: Matthew, MLaiolano, Tireily … en Tim. Niet direct de vier namen die zich als meesterverleiders toonden in Thailand, maar we laten ons graag verrassen.

Tim: “Vrouwen smelten voor mijn zwoele blik”

VIJF

Hoewel hij met Deborah naar Temptation Island vertrok, begon Tim zelf nogal snel te verleiden. Cherish was de uitverkoren prooi en die speelde het spelletje mooi mee. Toch hoef je volgens Tim niet te twijfelen aan zijn kwaliteiten als pussy magnet, zoals er staat op een van zijn tatoeages. Bij Goedele on Top sprak hij zelf van 500 à 700 vrouwen, al werd dat iets later wel bijgesteld.

Maar hoe gaat Tim te werk als hij vrouwen wil versieren? “Mijn blauwe ogen zijn mijn grootste troef. Vrouwen smelten voor mijn zwoele blik”, zegt hij op de blog van seksuologe Sara Staels. “Ik zoek dan ook toenadering door oogcontact te maken, ernaar toe te gaan en te babbelen.”

Zijn stijl is dan ook heel direct, iets wat ook al bleek tijdens Temptation Island. “Wie niet waagt niet wint, gewoon doen”, geeft hij mee als motto, al moet je daar volgens Tim wel mee oppassen. “Wees niet te opdringerig! Wacht wat af en kijk of ze terug komen en dan hap je terug toe.”

VIJF

Matthew: “Ga de clown niet uithangen”

VIJF

Op Temptation Island kwam het er voor Matthew niet helemaal uit, maar in het echte leven zou deze Nederlander geen moeite hebben om vrouwen te versieren. “Gedraag je volwassen en respectvol en focus op de vrouw”, is zijn mooi advies.

“Ik kijk in de ogen en stel mezelf voor”, legt de schijnbaar heel beleefde verleider zijn eerste stap uit. “Daarna toon ik volledige interesse en laat ik merken dat ik zelf ook aan een heldere toekomst werk.”

Een goed gesprek is dan ook de basis voor Matthew: “Zorg dat het niet lijkt op een interview, maar maak er een leuk gesprek van. Ga de clown niet uithangen, maar wees ook niet te serieus. Blijf altijd jezelf en speel in op de gevoelens van de vrouw, dan heeft ze het gevoel dat je naar haar luistert”, besluit hij zijn advies.

VIJF

Laiolano: “Het zit hem in de glimlach … en de dansmoves”

VIJF

De halve Braziliaan Laiolano kwam wat later toe op Temptation Island, toonde zich even op de dansvloer en verdween dan weer op de achtergrond. Toch zijn het die dansmoves waar hij op rekent als hier op versiertoer gaat. “Mijn zwoele blik in combinatie met een glimlach in combinatie met mijn dansmoves geven mij een goede kans”, legt hij uit aan de seksuologe. “Het zit echt in de glimlach!”

“Kies voor een leuke kledingstijl, let op je houding en maak fun, dat trekt vrouwen aan”, legt Laiolano uit. De eerste signalen laat hij dan ook van de vrouwen zelf komen. “Ik wacht tot ze oogcontact maakt en glimlacht naar me. Dan laat ik er een paar momenten tussen zitten en ga ik ermee praten. Wanneer ik dan merk dat er interesse begint ik een gesprek … en dan start het flirtspel en krijg je chemie.”

VIJF

Tireily: “Forceer niets als ze je niet wil”

VIJF

Op Temptation Island zorgde Tireily vaak voor de vrolijke noot, maar veel vrouwen versierde hij er wel niet mee. Nochtans is het die humor die hij graag gebruikt als hij iemand wil verleiden. “Humor is een troef als het aankomt op versieren. Het breekt het ijs waardoor een vrouw zich comfortabel voelt”, zegt hij.

“Stel ook veel vragen en zorg dat de vrouw zo de macht heeft, dan voelt ze zeker comfortabel. Prijs een vrouw de lucht in door haar voldoende complimenten te geven”, gaat hij verder.

Daarna hangt het er voor Tireily vanaf wat de vrouw wil. “Vraag altijd of je stoort, of ze het naar haar zin heeft, … Zoen ze ook niet zomaar, maar laat de eerste stap aan haar over. Forceer niets als ze je niet wil”, besluit Tireily die ook nog meegeeft dat hij niet moet onderdoen tegenover Joshua en zijn veelbesproken floshua.

VIJF

Gesponsorde artikelen