Dj TLP ruilt Studio Brussel in voor TOPradio: bijna elke avond fuif op de zender

Dj TLP ruilt Studio Brussel in voor TOPradio: bijna elke avond fuif op de zender

TOPradio heeft dit radioseizoen een opvallende, grote naam in haar programmaschema, namelijk die van TLP a.k.a. Troubleman. De Gentse dj zal elke dinsdagavond van 21 uur tot 23 uur op de zender te horen zijn.

TLP a.k.a. Troubleman is al langer bekend in de scene. Zo is hij kind aan huis in de Gentse Culture Club en had hij meer dan tien jaar lang een eigen radioshow op Studio Brussel. Hij moest vorig jaar echter plots vertrekken. Zijn nieuwe show op TOPradio draagt de naam The Real Deal. We mogen opnieuw alle TLP-ingrediënten verwachten: urban, funk, dance en classics. Dat laat de radiozender zelf weten in een persbericht.

Nederlands dj-duo

Een andere toevoeging van TOPradio’s Urban Tuesday is de wekelijkse set van het Nederlandse dj-duo Kris Kross Amsterdam. Zij zitten op het befaamde dance label Spinnin’ Records zijn bekend van songs als Sex, Gone is the Night en Whenever.

Profilering

TOPradio-programmadirecteur Youri Beaumont verwoordt het zo: “Urban(dance) met zijn vele neven- en subgenres is vandaag alomtegenwoordig in het leven van onze kerndoelgroep luisteraars. Met de komst van topper TLP profileren we TOPradio tijdens de avonduren verder als dé radio van de quality dance en urban.”

Programmatie door Versuz

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, gaat TOPradio ook samen werken met de Hasseltse club Versuz. Elke woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht nemen ze in Limburg de programmatie van TOPradio met dj-sets van onder meer Bob Sinclar, Roger Sanchez, EDX en Defected.

Moeilijke strijd om licentie

TOPradio heeft begin dit jaar een nieuwe licentie gekregen na maanden bang afwachten. Vlaams minister van Media Sven Gatz (Open Vld) besloot uiteindelijk om concurrent Hit FM te schorsen omdat die in een dossier gelogen hadden over een afgesproken samenwerking met het tijdschrift Flair.

Eerder had die nochtans de erkenning van TOPradio afgenomen, maar de zender beet van zich af en kon aan de hand van een zorgvuldig dossier haar positie terugwinnen.

Gesponsorde artikelen