‘Django’ met Matthias Schoenaerts vanaf nu te zien op Streamz

Acteur Matthias Schoenaerts is nog eens op het scherm te zien. Deze keer in de nieuwe westernserie Django, die vanaf vandaag volledig te zien is op Streamz. De reeks vertelt het verhaal van een verbitterde cowboy op zoek naar verlossing en zijn verloren dochter.

Het is ondertussen alweer even geleden dat acteur Matthias Schoenaerts te zien was in een project. Daar komt met Django nu verandering in. Opnieuw staat de Belgische acteur in een buitenlandse productie naast heel wat andere bekende namen. Deze keer gaat het om een reeks die zich afspeelt in het niet zo vredige Texas eind jaren 1800.

Django

Django volgt het verhaal van de hoofdpersoon, een cowboy genaamd Django, die zijn dochter zoekt in het Texas van de late 19e eeuw. Hij belandt in New Babylon, een stad waar verstotelingen een nieuw leven opbouwen. Tot zijn verrassing ontdekt hij dat zijn dochter, Sarah, daar leeft en op het punt staat te trouwen met John Ellis, de oprichter van de stad. Sarah beschuldigt Django van de dood van hun familie en verlangt dat hij vertrekt.

Vastbesloten om de relatie met zijn dochter te herstellen, besluit Django te blijven. Hij sluit zich aan bij Ellis om New Babylon te verdedigen tegen de machtige Elizabeth Thurman, een meedogenloze vijand die de stad wil vernietigen. De inwoners van New Babylon worden geconfronteerd met een dreiging die hun duistere verleden naar boven haalt.

Cast

Naast Matthias Schoenaerts schitteren ook Nicholas Pinnock als John Ellis en Lisa Vicari als Djangos dochter Sarah. Noomi Rapace speelt de rol van Elizabeth Thurman. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Jyuddah James, Benny O. Arthur, Eric Kole en Tom Austen. Alle tien de afleveringen zijn nu al beschikbaar op Streamz.

Bekijk de trailer hier:

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...