‘The Regime’ met Kate Winslet en Matthias Schoenaerts krijgt officiële trailer

Vanaf maandag 4 maart 2024 zal je op Streamz kunnen kijken naar de nieuwe HBO-reeks The Regime. Daarin zal Matthias Schoenaerts te zien zijn in een van de hoofdrollen, naast onder andere Kate Winslet en Hugh Grant. De reeks heeft nu een officiële trailer gekregen.

HBO heeft de trailer voor de zesdelige reeks The Regime gelost. In de reeks zal je verschillende grote namen aan het werk zien, waaronder ook onze eigen Matthias Schoenaerts.

The Regime

The Regime speelt zich af binnen de muren van het paleis van een modern Europees regime. Kate Winslet staat als kanselier aan het hoofd van het autoritaire regime en wordt daarbij bijgestaan door haar loyale korporaal Zuberg, gespeeld door Matthias Schoenaerts. We volgen het land tijdens het jaar waarin alles in elkaar stort. In de teaser krijgen we te zien dat de kanselier een boontje krijgt voor de korporaal. Daarnaast wordt ook duidelijk dat het een reeks met een flinke portie humor wordt.

Naast Kate Winslet (Titanic) en Matthias Schoenaerts (Loft) zullen er nog heel wat grote namen in de reeks te zien zijn. Guillaume Gallienne (The French Dispatch) zal zo de echtgenoot van de kanselier spelen. Andrea Riseborough (Amsterdam) kruipt in de huid van de rechterhand van de kanselier. Martha Plimton (Mass) zal te zien zijn als de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Hugh Grant (Love Actually) speelt dan weer de oppositieleider.

De minireeks The Regime verschijnt op zondag 3 maart op de Amerikaanse streamingdienst Max van HBO. Een dag later kan je de reeks ook bij ons bekijken via Streamz.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Regime:

The Regime is vanaf 4 maart te vinden op Streamz.

Meer
Lees meer...