Dochter van Johnny Depp gooit zich naakt op Instagram tot mama zich ermee moeit

Dochter van Johnny Depp gooit zich naakt op Instagram tot mama zich ermee moeit

De adembenemende modeldochter van Johnny Depp durft regelmatig ‘edgy’ foto’s op sociale media te posten. Dat vinden we allemaal heel tof om te zien, maar nu heeft Lily-Rose Depp toch wel iets meer getoond dan normaal. Het 18-jarige model heeft een foto gedeeld op Instagram waarin ze fier ligt te dobberen op water zonder het bovenstukje van haar bikini. Maar daar zijn mama en papa helemaal niet mee gediend.

Lily-Rose Depp begint nog maar net aan haar modellencarrière, maar is nu al een icoon. De dochter van Johnny Depp en Franse actrice Vanessa Paradis deelde een stomende foto van een tropisch uitje, maar dat ging niet onopgemerkt voorbij.

Naakte trend

De tiener staat duidelijk sterk in haar schoenen, want op de foto zie je Lily-Rose in een bikini onderbroek en niets meer. Het 18-jarige model kwam net terug van de Caraïben en wou de wereld graag tonen dat het een zalige vakantie was met haar lief, model Ash Stymest, en enkele vriendinnen. Ze beschrijft de foto als “Walkers view” met een aardbei- en waterdruppel-emoji’s. In een andere Instagrampost lijkt het erop dat Walker een vriend van Lily-Rose is, die ook haar ‘bangs‘ mag bijknippen.

Het lijkt tegenwoordig ook een trend te zijn om als ster naakt te poseren. “Meer naakt = meer volgers”, denken veel sterren, dus waarom ook niet? Ook Lily-Rose sprong op deze naakte boot om meer volgers aan te trekken.

Mama Vanessa Paradis was razend

De timing is wel erg speciaal aangezien mama Paradis enkele dagen ervoor in de media vertelde dat ze geen respect heeft voor influencers die zich blootgeven op het internet om volgers te winnen en geld te verdienen. “Ze zijn niet veel beter dan meisjes die hun geld verdienen door naakt rond een paal te kronkelen in obscure stripteaseclubs.” Ze benadrukt dat ze wel respect heeft voor actrices, artiesten en modellen die carrière maken dankzij hun talent en harde werk. “Maar ik heb géén respect voor meisjes die wereldberoemd willen worden door hun blote borsten op Instagram te tonen.”

Slechte timing om zo’n uitspraken te maken Paradis, want dochterlief is namelijk ook zo’n model die haar blote borsten op Instagram zet. Volgens een familievriend zou Paradis erg kwaad zijn geweest door de blote foto. “Ze verslikte zich in haar koffie toen ze dat zag”, klinkt het in TV Familie. “Ze was razend en heeft meteen een serieus gesprek gehad met Lily-Rose.”

Volgens de bron zou Vanessa hebben gevraagd om de blote foto van haar Instagram te halen. Ook vader Depp was helemaal geen fan van de foto.

Gesponsorde artikelen