Documentaire ‘What Jennifer Did’ verschijnt binnenkort op Netflix

Netflix pakt binnenkort uit met een nieuwe documentaire. What Jennifer Did zal het verhaal vertellen van Jennifer Pan, de dochter van Vietnamese immigranten die op een dag naar het noodnummer belt met de boodschap dat inbrekers haar ouders neergeschoten hadden. Maar al snel blijkt er meer aan de hand te zijn.

Netflix en truecrimedocumentaires blijven een match made in heaven. Zo zal de streamingdienst volgende maand nog een opvallende documentaire lossen. In What Jennifer Did zullen we het verhaal van Jennifer Pan te zien krijgen dat in 2010 voor heel wat ophef zorgde in Canada.

What Jennifer Did

What Jennifer Did speelt zich af in het Canadese Scarborough. Op een dag belt de dan 24-jarige Jennifer Pan naar de hulpdiensten. Ze vertelt dat er een gewelddadige overval had plaatsgevonden in haar huis, waarbij haar beide ouders neergeschoten werden. In de trailer krijgen we het gesprek van Jennifer met de hulpdiensten te horen en zien we ook al hoe ze als enige getuige in de zaak verhoord wordt door de politie.

Daarbij zat de politie al snel met meer vragen dan antwoorden. Want waarom was het doodgewone gezin van immigranten het doelwit voor een gewapende overval? En waarom bleef Jennifer ongedeerd? De documentaire is geregisseerd door Jenny Popplewell (American Murder: The Family Next Door). Daarnaast kon What Jennifer Did rekenen op dezelfde producers als de docureeks American Nightmare en de film belooft minstens evenveel plottwists te bevatten.

Bekijk hier de teaser voor What Jennifer Did:

What Jennifer Did verschijnt op woensdag 10 april op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...