Zangeres Doja Cat houdt het niet langer bij popmuziek en wil meubels ontwerpen

Dat zangeres Doja Cat (27) zichzelf telkens blijft heruitvinden, is al lang duidelijk. Nadat ze aankondigde dat ze enkel nog rap zal brengen, bewees ze dat met een remix van het lied Kill Bill van SZA. In het TIME-magazine sprak ze ook over haar toekomstige plannen en dromen.

Doja Cat was de voorbije weken een veelbesproken onderwerp. Zo schoor ze al haar haren af en verschijnt ze vaak met bizarre outfits op couture-events. Ondertussen heeft ze zelf al aangekondigd dat ze ook in haar carrière verandering wil. Zo zou haar volgende album enkel bestaan uit rap. Daarnaast wil de ster ook experimenteren in andere branches.

SZA x Doja Cat

R&B-zangeres SZA (33) scoorde met haar lied Kill Bill een (TikTok)hit. Ondertussen heeft haar goede vriendin, Doja Cat, daar een eigen rapverse op gebracht. Het lied gaat over hoe SZA haar ex vermoordt omdat hij een nieuwe vriendin heeft. In de nieuwe versie rapt Doja vanuit het perspectief van die ex. De sterren kondigden de samenwerking aan met enkele tweets.

Met deze rapversie van het lied bevestigt Doja haar raptalent. Eerder deze maand kondigde de ster al aan dat haar volgende album enkel nog zou bestaan uit rapsongs omdat ze het beu is om popliedjes te maken. “Ik zou met iedereen kunnen rotzooien en een volledig andere weg kunnen inslaan”, vertelde ze aan TIME-magazine. De rapper kwam met de aankondiging op Twitter nadat verschillende critici haar rap in enkele huidige liedjes ondermaats noemden. Ze teasede al dat haar volgende album Hellmouth zou heten.

Of toch niet?

Doja Cat staat wel gekend om haar leugens op sociale media. Zo kondigde ze slechts twee dagen na haar tweet over Hellmouth aan dat het album toch niet zo zou heten en dat het eerder zou bestaan uit spoken word en rockmuziek. Sindsdien is de ster al dagelijks aan het moppen dat het toch een ander genre wordt. Eén ding is duidelijk; de zangeres wil haar grenzen verleggen en zal wel experimenteren met andere genres dan pop.

Over grenzen verleggen gesproken, de ster vertelde ook in het interview met TIME dat ze naast muziek ook andere branches wil verkennen. Zo zou ze graag kleren en meubels ontwerpen en zelfs stand-upkomedie proberen. We zullen dus nog veel verrassend nieuws horen van de popster.

Meer
Lees meer...