Doja Cat haalt uit naar ‘Stranger Things’-acteur Noah Schnapp voor het delen van hun privéberichten

Dojo Cats humeur heeft recent een grote domper gekregen. De zangeres is namelijk kwaad nadat Stranger Things-ster Noah Schnapp hun privégesprekken op Instagram openbaar maakte in een TikTok-video. Die video is intussen wel al verwijderd.

Stel je voor, je hebt een celebrity crush en kan zijn collega zomaar om de contactgegevens vragen. Dat is wat er gebeurde tussen Doja Cat en Stranger Things-acteur Noah Schnapp. Schnapp deelde namelijk enkele dm’s tussen hem en de Say So-zangeres op TikTok zonder dat Doja Cat hem daar de toestemming voor gaf.

Dm’s

De 26-jarige Doja Cat stuurde een dm naar de 17-jarige Noah Schnapp in de hoop dat hij haar kon koppelen aan zijn coacteur Joseph Quinn (29). Schnapp en Quinn spelen op dit moment samen in Stranger Things, de op één na best bekeken reeks op Netflix. Quinn speelt de rol van Eddie Munson in de serie. “Noah kan je eens tegen Joseph zeggen dat hij me een keertje mag sturen”, schreef Doja Cat. “Wacht, nee. Heeft hij een vriendin?”, voegde ze eraan toe.

“LMAOO slide gewoon een keertje in zijn dm’s”, antwoordde Schnapp. Daarbij liet de Woman-zangeres echter weten dat ze Quinn nergens kon terugvinden op sociale media, waarna Schnapp haar een link naar zijn Instagramprofiel stuurde.

Dat Doja Cat geïnteresseerd is in acteur Joseph Quinn, was wel al bekend voordat ze aan Schnapp vroeg om haar wingman te spelen. Zo schreef ze al op Twitter: “Joseph Quinn fine as shit“, toen seizoen 4 van Stranger Things uitkwam.

Niet grappig

Dingen gingen echter de mist in toen Schnapp voor de grap besloot om die privégesprekken op Instagram te delen in een nu al verwijderde TikTok-video. Die werd bekeken door zo’n 30 miljoen mensen, waaronder mogelijk ook wel coacteur Quinn.

“Oké, eerst en vooral weet ik wel dat Noah een kind is. Ik weet niet hoe oud hij exact is, maar sowieso niet ouder dan 21”, vertelde Doja Cat in een Instagram Live-video na de publicatie van de beruchte TikTok. “Want als je jong bent, maak je wel eens domme fouten.” Toch noemde de zangeres Schnapp “onwetend en een idioot”. Daarbij zei ze ook dat ze zich ongemakkelijk voelde bij het feit dat de dingen die ze hem toevertrouwde in privé gedeeld werden met de hele wereld. “Ik ging ervan uit dat hij chill zou zijn over het hele gedoe, maar hij besloot om gewoon informatie te delen die ik eigenlijk niet wou delen”, zei Doja Cat nog.

Schnapp heeft nog niet gereageerd op het voorval, maar heeft deze ochtend de video wel verwijderd.

Meer
Lees meer...