Left Right
scrollTop top

Dragqueen Bianca Del Rio komt naar Brussel!


Bianca Del Rio
© Greenhouse Talent

Bianca Del Rio, de dragqueen die het zesde seizoen van RuPaul’s Drag Race won, komt naar ons land. Met haar nieuwe tour ‘Unsanitized’ zal ze op 5 juni 2022 in het Koninklijk Circus in Brussel staan. De ticketverkoop gaat vrijdag van start.

De bekende dragqueen Bianca Del Rio komt naar ons land. In juni zal ze in het Koninklijk Circus in Brussel staan met haar gloednieuwe tour ‘Unsanitized’.

Bianca Del Rio

We leerden Bianca Del Rio kennen in het zesde seizoen van de populaire televisieshow RuPaul’s Drag Race. In dat seizoen, dat uitgezonden werd in 2014, viel ze vooral op met haar gevoel voor humor, zowel tijdens de opdrachten als achter de schermen. Bianca groeide in sneltempo uit tot de topfavoriete van haar seizoen en werd uiteindelijk ook gekroond tot winnaar. In de daarop volgende seizoenen van RuPaul’s Drag Race en RuPaul’s Drag Race: All Stars had Bianca Del Rio verschillende cameos.

Sinds haar overwinning heeft Bianca al verschillende tournees gedaan, zo vulde ze als eerste dragqueen ooit de Wembley Arena in Londen en de Carnegie Hall in New York. In haar theatershows neem Bianca Del Rio geen blad voor de mond en neemt ze vooral zichzelf niet al te serieus.

Tickets voor de show zijn vanaf vrijdag 29 oktober 2021 te koop via greenhousetalent.com.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…