Netflix lost dramatische trailer voor reünie ‘Love is Blind’ seizoen 6

Sinds kort kan je op Netflix kijken naar de ontknoping van het zesde seizoen van Love is Blind. Maar we hebben natuurlijk nog één aflevering te goed: de reünie. En als we de trailer mogen geloven, zal het er weer dramatisch aan toegaan.

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de reünie van het zesde seizoen van Love is Blind. Trouwe kijkers van de realityshow weten natuurlijk dat de reünie traditioneel garant staat voor heel wat drama en shockerende onthullingen en dat lijkt ook deze keer het geval te gaan worden.

Reünie Love is Blind

In de trailer krijgen we de koppels van het zesde seizoen van Love is Blind te zien en wordt ook al meteen duidelijk dat enkelen van hen zwaar op de rooster zullen worden gelegd door presentatoren

Maar er is meer. Voor de eerste keer zullen we in de reünie niet enkel deelnemers van het huidige seizoen te zien krijgen, maar zijn ook koppels uit de afgelopen vijf seizoenen van de partij. Zo zien we in de trailer aChelsea en Kwame (seizoen 4), Alexa en Brennon (seizoen 3), Colleen en Matt (seizoen 3) en Tiffany en Brett (seizoen 4), maar ook enkele deelnemers die de liefde niet vonden in Love is Blind zijn van de partij.

De reünie van het zesde seizoen van Love is Blind verschijnt in de nacht van woensdag 13 maart op donderdag 14 maart om 3 uur Belgische tijd.

Bekijk hier de dramatische trailer voor de reünie van het zesde seizoen van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...