‘Love is Blind’ seizoen 6 krijgt releasedatum

Het lijkt nog maar recent dat het vijfde seizoen van Love is Blind op Netflix verscheen en nu komt de streamingdienst al met de releasedatum voor het zesde seizoen. Dat zal vanaf februari 2024 te bekijken zijn.

Wie Netflix heeft, weet ondertussen dat de streamingdienst de gewoonte heeft om succesformules aan de lopende band van nieuwe seizoenen te voorzien. Een duidelijk voorbeeld daarvan is Love is Blind. Amper twee maanden na het einde van het vijfde seizoen van de datingshow heeft Netflix namelijk al de releasedatum voor het zesde seizoen gelost.

Love is Blind seizoen 6

Met een eerste teaser heeft Netflix het zesde seizoen van Love is Blind aangekondigd. Dat zal op een symbolische datum verschijnen op de streamingdienst. Het gaat namelijk om woensdag 14 februari 2024, aka Valentijn. Op de dag van de liefde zal je dus meteen de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen kunnen bekijken, waarin we dus weer zullen meekijken hoe mensen elkaar leren kennen in pods, waarbij ze hun gesprekspartner niet kunnen zien.

In de teaser krijgen we ook Nick en Vanessa Lachey te zien. Zij zullen dus ook in het zesde seizoen de presentatie voor hun rekening nemen. Het duo kreeg de laatste seizoenen heel wat kritiek waarbij fans van de realityreeks vroegen om hen te vervangen, maar dat zal voor het zesde seizoen dus nog niet het geval zijn.

Bekijk hier de video waarmee Netflix de releasedatum voor het zesde seizoen van Love is Blind bekendmaakte:

Het zesde seizoen van Love is Blind verschijnt op woensdag 14 februari op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...