Ontknoping ‘Love is Blind’ seizoen 5 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de ontknoping van het vijfde seizoen van Love is Blind. Daarin zullen maar twee koppels naar het altaar gaan om de keuze te maken om met elkaar verder te gaan en ook daadwerkelijk in het huwelijksbootje te stappen.

Het vijfde seizoen van Love is Blind wordt er eentje dat de geschiedenisboeken zal ingaan als het vreemdste seizoen van de reeks ooit. In plaats van vijf of zes koppels werden er deze keer namelijk maar drie gevolgd, waarvan er eentje zelfs de reis naar Mexico niet overleefde. Daardoor zullen er in de finale twee koppels moeten beslissen of ze samen blijven.

Twee koppels

We verlieten dit seizoen de pods met drie koppels: Taylor & JP, Lydia & Milton en Stacy en Izzy. Maar op reis in Mexico liep het al meteen stroef tussen Taylor en JP. Daarbij klapte JP volledig dicht en sprak hij amper met zijn verloofde. Uiteindelijk bleek dat hij vond dat ze te veel make-up droeg bij de reveal en dat was voor hem zo’n grote afknapper dat hij niets meer voor haar kon voelen. De relatie van Taylor en JP kwam zo tot een einde nog voor ze echt gingen samenwonen.

Lydia en Milton en Stacy en Izzy kenden evenmin een vlekkeloos parcours en daar zaten de andere leden van de “podsquad” voor iets tussen. Lydia had zo in het verleden nog een relatie met Uche, die ervan overtuigd is dat Lydia enkel deelnam aan Love is Blind om hem terug te winnen. Izzy heeft dan weer unfinished business met Johnie en een slechte credit score. Daardoor is er dit jaar geen enkel koppel waarvan we met zekerheid twee ja’s kunnen verwachten. Het belooft dus nog een spannend beslissingsmoment te worden.

Nu zondag, op 15 oktober 2023, volgt de reünie van Love is Blind, waarin alle deelnemers zullen terugblikken op het avontuur.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vijfde seizoen van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...