‘Love is Blind’ lost teaser voor reünie met knipoog naar fiasco van vorig seizoen

Vrijdag, op 13 oktober 2023, verschijnt de finale van het vijfde seizoen van Love is Blind op Netflix. Het werd misschien wel het meest bizarre seizoen van de reeks tot nu toe, waarbij er uiteindelijk maar twee huwelijken gepland staan. Zoals gewoonlijk krijgen we daarna ook nog een reünie en daarvan is nu de eerste teaser verschenen.

Voor het vierde seizoen van Love is Blind, dat eerder dit jaar uitgezonden werd, organiseerde Netflix een speciale reünie. De reünie zou live plaatsvinden, waarbij fans in real time de special konden volgen. Maar door technische problemen kreeg bijna niemand de reünie te zien. Om dit seizoen, dat al een redelijk fiasco werd, toch positief te laten eindigen, gaat Netflix nu opnieuw voor een vooraf opgenomen reünie.

“Niet live”

Nu zondag, op 15 oktober, is het tijd voor de reünie van Love is Blind. Daarin zullen we dus alle deelnemers, dus ook de deelnemers die niet meer gevolgd worden, terugzien. En dat belooft met dramatische verhaallijnen met Uche, Lydia en Miriam enerzijds en Izzy, Stacy, Johnie en Chris anderzijds alvast vuurwerk te geven.

In de reünie zullen we naar goede gewoonte ook te weten komen welke koppels stand hielden. Op dit moment zijn er nog maar twee koppels samen. Zij zullen in de laatste aflevering, die op vrijdag 13 oktober verschijnt, beslissen of ze trouwen of apart verder gaan. We leerden al dat het seizoen één koppel opleverde met Johnie en Chris, die oorspronkelijk niet voor elkaar kozen. Ook over hen mogen we dus een update verwachten in de reünie.

Netflix deelde de teaser voor de reünie waarin het duidelijk de draak steekt met de geflopte live van enkele maanden geleden.

Bekijk hier de teaser voor de de reünie van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...