‘Love is Blind’: Miriam geeft meer informatie over haar verwarrende woonplaats, werk en skincarebedrijf

Sinds vorige week kan je op Netflix kijken naar een gloednieuw seizoen van Love is Blind. In de eerste afleveringen maakten we kennis met de verschillende deelnemers door de gesprekken in de pods mee te volgen. Daarbij liep Miriam in de kijker met haar verwarrende woonplaats, job en skincarebedrijf. Op TikTok geeft ze nu meer informatie.

Love is Blind is al aan z’n vijfde seizoen toe en het lijkt opnieuw een dramatische editie te worden. In de eerste afleveringen zorgde Miriam al voor heel wat verwarring rond haar woonplaats en job. Daarover geeft ze nu wat meer informatie.

Miriam

In een gesprek met Uche vertelde Miriam over haar job. Ze deelde daarbij mee dat ze werkt als wetenschapper. Wanneer Uche haar vroeg welke wetenschap dan precies antwoordde Miriam dat ze werkte in “verschillende domeinen”. Vervolgens deelde Miriam mee dat ze werkt in het buitenland. Uche vraag haar waar dan precies, waarop Miriam antwoordt: “In het Midden-Oosten”. Hierop reageert Uche verrast, want zal hun huwelijk dan een langeafstandsrelatie worden. Gelukkig stelt Miriam Uche al snel gerust door te zeggen dat ze binnenkort terug naar de Verenigde Staten zal verhuizen. Maar kort daarna zegt ze dan weer dat ze nu alweer in Houston woont.

Tot slot vertelde Miriam ook dat ze haar eigen bedrijfje heeft in skincare. Daarop vraagt Uche dan weer of het gaat om dermatologie of skincareproducten en ook hier komt Miriam met een vaag antwoord: “Ik bied een aparte compositie aan”. Er heerst dus heel wat verwarring rond Miriam en daar heeft ze nu zelf wat meer informatie over gegeven.

TikTok

In twee video’s op TikTok legt Miriam haar beroep uit. In de eerste vertelt ze dat ze een bachelor heeft in wetenschap en chemie van de universiteit van Houston. Daarnaast heeft ze een master in biotechnologie van de John Hopkins University. Na het behalen van haar diploma’s ging ze aan de slag in de olie- en gasindustrie in Houston. Vervolgens werkte ze ook in de farmacie. Daarna trok ze naar het Midden-Oosten waar ze aan de slag was bij een onderzoeksinstituut.

In de tweede video vertelt Miriam over haar skincarebedrijf. Het bedrijf, Zack and Lucy genaamd, specialiseert zich in moisturizers. Miriam had zelf last van een droge huid, waardoor ze producten wilde ontwikkelen die daar iets aan zouden doen. Zack and Lucy verkoopt bodybutters die bestaan uit plantaardige producten en vrij zijn van chemicaliën. Miriam legt wel uit dat het bedrijf op het moment van de opnames van Love is Blind in de lente van 2022 nog in z’n kinderschoenen stond en dat ze dus daarom geen duidelijk antwoord kon geven op de vragen van Uche.

Bekijk hier de TikToks van Miriam:

@mimah_xo #stitch with @netflix.clips23 What kind of scientist am I? #loveisblindseason5 #miriamloveisblind #loveisblindseason5cast #scientist #zackandlucy #loveisblind #loveisblindnetflix #miriam ♬ original sound – mimah
@mimah_xo #stitch with @netflix.clips23 What is my skincare brand? zackandlucy.com #loveisblindseason5 #miriamloveisblind #zackandlucy #miriam #skincare #bodybutter #plantbased #cleanbeauty #ecofriendlyproducts ♬ original sound – mimah
Meer
Lees meer...