‘Love is Blind’ seizoen 5 krijgt officiële trailer

Op vrijdag 22 september verschijnt het vijfde seizoen van Love is Blind op Netflix. Het seizoen heeft nu een officiële trailer gekregen en die toont al enkele mooie, maar uiteraard ook dramatische momenten die ons te wachten staan.

Vorige week verscheen het vierde seizoen van Love is Blind: After te Altar en binnen twee weken is het al tijd voor het volgende seizoen van de opmerkelijke datingshow van Netflix. Opnieuw zullen 28 singles elkaar leren kennen in pods, daarbij moeten ze zich na enkele dagen verloven met iemand. Pas wanneer ze verloofd zijn, krijgen ze elkaar te zien en begint hun avontuur als verloofd koppel. Na vier weken moeten ze dan aan het altaar beslissen of ze samen blijven of uit elkaar gaan.

Love is Blind seizoen 5

Dit seizoen durven 28 singles uit Houston het experiment aan. Zij werden gisteren aan ons voorgesteld in een korte video. En nu is er ook de officiële trailer. Daarin krijgen we al enkele mooie momenten te zien, maar zoals we dat ondertussen van de reeks gewoon zijn, is er ook veel drama. Zo is er iemand die gepland heeft dat haar top 2 allebei verdergaan in het programma, waardoor ze ze toch allebei nog kan zien, zorgt geld opnieuw voor ruzies en lijkt er deze keer een bruidegom het op een lopen te zetten tijdens de huwelijksceremonie.

De eerste vier afleveringen van het vijfde seizoen verschijnen op vrijdag 22 september op Netflix. Een week later, op vrijdag 29 september krijgen we drie nieuwe afleveringen. Op vrijdag 6 oktober volgen nog eens twee afleveringen en de finale staat gepland voor vrijdag 13 oktober.

Bekijk hier de officiële trailer voor het vijfde seizoen van Love is Blind:

Het vijfde seizoen van Love is Blind verschijnt op vrijdag 22 september. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...