‘Love is Blind’-livereünie loopt volledig in het honderd

Vannacht vond de livereünie van het vierde seizoen van Love is Blind plaats. Nu ja, dat was het plan. Op het moment dat de livereünie van de show van start moest gaan, kregen kijkers over de hele wereld een foutmelding. Die zei dat er een probleem was met de livestream, maar dat eraan gewerkt werd. Uiteindelijk werden deze problemen niet opgelost en bleef iedereen dus op z’n honger voor drama zitten.

Netflix pakte dit jaar uit met een unicum. Voor de eerste keer vond de reünie van Love is Blind volledig live plaats. Maar daar konden de vele fans van het programma niet van meegenieten.

Problemen

De livestream moest normaal van start gaan om 2 uur ’s nachts Belgische tijd, maar wie probeerde om live mee te kijken, kwam van een kale reis terug. Op het scherm verscheen namelijk enkel de melding dat er problemen waren met de stream maar dat eraan gewerkt werd.

Ondertussen trokken de fans dan maar naar Twitter waar ze verschillende theorieën deelden over waarom de stream niet werkte. Anderen probeerden dan weer oplossingen aan te reiken.

https://twitter.com/jayannlopez_/status/1647760783777091584?s=20

Zelfs Amerikaans congreslid Alexandria Ocasio-Cortez mengde zich in de discussie op Twitter. Zij dacht dat Lucia de naaister de problemen wel zou kunnen oplossen:

Statement Netflix

Heel wat fans bleven urenlang wachten om de ongetwijfeld dramatische reünie alsnog te kunnen volgen. Maar dat bleek tevergeefs. Ongeveer anderhalf uur nadat de reünie moest verschijnen op Netflix deelde de streamingdienst een statement via Twitter.

“Aan iedereen die lang opbleef, vroeg opstond of zijn zondagnamiddag opofferde … Het spijt ons zo ongelofelijk hard dat de Love is Blind-livereünie niet verliep zoals we gepland hadden. We zijn het momenteel aan het filmen en zullen het zo snel mogelijk op Netflix zetten. Opnieuw, bedankt en sorry.”

Vanavond

Fans van Love is Blind moeten wel niet lang meer wachten om de reünie toch te kunnen bekijken. Vanavond om 21 uur Belgische tijd zal de reünie namelijk verschijnen op Netflix en kan je hem dus wel helemaal bekijken.

Netflix deelde dit nieuws via Twitter met een foto van iedereen die aanwezig was bij de reünie. Daarbij is duidelijk te zien dat Jackie en Josh niet aanwezig waren om over hun avontuur te praten. De vier koppels die de laatste aflevering haalden en Marshall en Irina zijn wel te zien op de groepsfoto.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...