‘Love is Blind’: TikTok in de ban van het drama rond Marshall, Jackie en Josh

In de laatste reeks afleveringen van Love is Blind, die afgelopen vrijdag verschenen, was te zien hoe Marshall en Jackie besloten om een punt te zetten achter hun verloving. Daarbij liet Jackie al weten dat ze gevoelens had voor Josh, haar tweede keuze uit de pods. Maar volgens TikTok zou ze al eerder toegegeven hebben aan die gevoelens dan ze laat uitschijnen.

Hoewel het vierde seizoen van Love is Blind pas volgende week aan z’n laatste aflevering toe is, is er op TikTok nu al heel wat info te vinden over de huidige relatiestatus van enkele kandidaten. Het gaat daar vooral om de driehoeksverhouding tussen Marshall, Jackie en Josh. Dit is wat TikTok allemaal ontdekte.

Marshall en Jackie

Zoals enkele andere deelnemers twijfelde Jackie tijdens haar deelname aan Love is Blind enorm tussen twee mogelijke verloofden. Ze moest daarbij kiezen tussen de bad boy (én haar normale type) Josh en de gevoelige Marshall. Jackie besloot uiteindelijk om voor die laatste te gaan omdat ze het gevoel had dat ze in het verleden altijd voor de bad boys ging en dat het vaak relaties waren waarin ze geen toekomst zag.

Maar al snel begon het slecht te gaan tussen Marshall en Jackie. Ze hadden al enkele moeilijke momenten tijdens hun huwelijksreis en ook wanneer ze nadien bij elkaar introkken, bleek dat niet van een leien dakje te lopen. Zo besloten ze zelfs om toch apart te wonen, nadat Jackie aangaf dat Marshall (vooral in de slaapkamer) niet agressief genoeg was.

Jackie en Josh

Op het verjaardagsfeestje van Chelsea kwamen Marshall en Jackie dan ook apart toe. Maar er was nog iemand anders aanwezig op het feestje: Josh, met wie Jackie ook een klik had. Jackie voelde zich meteen aangetrokken tot Josh en begon nog meer aan haar relatie met Marshall te twijfelen. Uiteindelijk kwam ze zo niet opdagen bij het passen van de bruidsjurken, terwijl Marshall wel van de partij was om zijn kostuum uit te kiezen.

Uiteindelijk bleek dat Jackie niet op de afspraak was omdat ze had afgesproken met Josh. Op dat moment besloten de twee ook om hun relatie een kans te geven. Toen Jackie vervolgens weer naar huis ging, maakte ze het – op een wel heel kille wijze – gedaan met Marshall en weigerde ze ook om haar verlovingsring terug te geven. En dat is het laatste dat we van het koppel te zien kregen in de reeks, maar op TikTok gaat het drama nog verder.

Baseballwedstrijd

De bal ging eigenlijk al aan het rollen nog voor de laatste drie afleveringen verschenen op Netflix en we dus nog niet wisten dat Jackie en Marshall de eindstreep (lees: het altaar) niet haalden. Op 3 april verschenen beelden van Jackie en Josh op TikTok. In de beelden was te zien hoe ze samen een baseballwedstrijd bijwoonden en daarbij hun relatie niet onder stoelen of banken staken.

Bekijk hier de beelden van de baseballwedstrijd:

@snowflake1971 look who I seen last night #loveisblind #loveisblindnetflix #jackie #josh #baseball #seattle #206 #mariners #fan #fancam #superfan #crazy #MyDolceMoment #hilarious #wow #lol #foryou #hahaha #couple #couplegoals #lastnight #aprilfools #nojokes ♬ OMG – White Gangster

Nadien verschenen er ook screenshots die uit een gesprek tussen Jackie en een vriendin zouden komen. In die screenshots vertelde Jackie dat ze eigenlijk al aan het daten was met Josh voor het einde van de opnames van Love is Blind. Daarbij zei Jackie ook dat ze de relatie met Marshall “moest uitrekken voor de televisie”. Een andere screenshot toonde een foto die door Jackie gepost zou zijn, waarop ze te zien was met Josh. Op de foto, die genomen zou zijn op 1 mei, stond de tekst “my baby”. Bij de foto vertelde Jackie (of de persoon die zich als haar voordoet) ook dat haar vrijgezellenfeest twee dagen later gepland stond.

Bekijk hier een overzicht van de screenshots:

@storytimewithrikkii Lets disect the text messages between Jackelina and her “friends” that “leaked” what do u guys think? ? #loveisblindseason4 #jackieandmarshall #loveisblindnetflix #loveisblindseason4recap #marshallandjackie #greenscreen ♬ original sound – storytimewithrikkii

Reactie Marshall en Jackie

De heisa ontging ook Marshall niet. Hij reageerde met een tweet. “De enige ‘sugar‘ die ik kreeg, zat in die f*cking pannenkoeken.” Hij verwees daarmee naar een quote uit een van de screenshots waarin Jackie zei dat Marshall “sugar in his tank” heeft. Dat zou slang zijn om te zeggen dat hij eigenlijk op mannen valt. Later vroeg Marshall ook om te stoppen met hem te raggen in video’s over Jackie.

Ook Jackie reageerde al op de vele TikToks. Zij deed dat met een post op Instagram. Daarin schreef ze: “Ik heb de laatste afleveringen van Love is Blind gezien en ik moet de waarheid delen. Marshall en ik waren al uit elkaar toen ik afsprak met Josh in de koffiebar. Ik draag andere kleren, mijn haar ligt anders en op het einde van het fragment zegt ik: ‘Ik weet niet of ik verder zal gaan met Josh’. Ik weet niet waarom ze die beelden eerst hebben uitgezonden. En wat de ring betreft, Marshall heeft niet betaald voor die ring, die wordt betaald door Love is Blind.”

Bekijk hier de post van Jackie op Instagram:

Nu vrijdag, op 14 april, verschijnt de laatste aflevering van Love is Blind op Netflix. Enkele dagen later, op de nacht van zondag 16 op maandag 17 april, kan je kijken naar de livereünie.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...