Droomjob: ga op een Grieks eiland met 55 katten wonen en je krijgt er ook nog geld voor

Droomjob: ga op een Grieks eiland met 55 katten wonen en je krijgt er ook nog geld voor

Op zoek naar een job waar véél katten in voorkomen? Als je ook nog van Griekenland houdt, hebben ze daar dé job voor je. Een kattenorganisatie is er namelijk op zoek naar een catsitter met veel ambitie: je moet op de 55 katten letten die het eiland Syros bevolken. Woning én loon zitten in het bod.

Je houdt van katten? Je houdt héél veel van katten? Je houdt van véél katten? Dan is de job die God’s Little People Cat Sanctuary, een Griekse vzw, aanbiedt, misschien wel iets voor jou. Zij zoeken namelijk iemand die het ziet zitten om de 55 katten op het eiland Syros wonen, te verzorgen en eten te geven.

Halftijdse job met 55 katten

Klinkt het een beetje absurd? Zoals de vzw op hun Facebookpagina beloofd: het is geen grap en ja, je verdient er echt geld mee. Aangezien Syros wel afgelegen is, moet je wel op het eiland gaan wonen. Er is een huis voorzien en je water en elektriciteit worden uiteraard ook betaald. ’t Gaat om een halftijdse job en het feit dat je geen woonst meer moet betalen, wordt er wel in verrekend, maar dan nog is het best cool. (Waarom miauwen katten? Wij leggen het hier uit.)

Wat moet je kunnen? Tja, een kattenlover zijn is wel écht een must en het helpt ook als je ervaring hebt met dieren of zelfs liefst dierenartsassistent(e) bent. (Geen ervaring? Check alvast hier waarom deze acht ‘rare’ kattentrekjes volledig normaal zijn.) Volgens de vzw is de job ook vooral gericht op wat oudere volwassenen: 45+ wordt zelfs aangeraden, maar laat je daardoor niet tegenhouden.

God’s Little People Cat Sanctuary
imgur

Katjes vangen

Je moet op dagelijkse basis zo’n 55 katten eten en drinken geven, ervoor zorgen dat je ze allemaal wat in het oog houdt, mochten er zich problemen voordoen en sommige katten hebben ook medicatie nodig. Je mag ook niet bang zijn om de katten te vangen en ze naar de dierenarts te brengen, maar we gaan ervan uit dat dat geen probleem is.

Volgens de organisatie is het eiland best veraf gelegen en dus ben je best iemand die van rust en kalmte houdt (hoewel katten notoir goed zijn in je naar het toilet volgen. Wij leggen je hier uit hoe dat komt.) Je moet de job ook minstens zes maanden kunnen doen, er is een testmaand voorzien. Je moet ook beschikbaar zijn vanaf 1 oktober. Het moet waarschijnlijk niet gezegd dat ze op zoek zijn naar iemand die praktisch ingesteld is en een echte kattenfluisteraar is!

Ben jij de kattenlover waar ze naar op zoek zijn of ken je iemand? Solliciteeer hier!

God’s Little People Cat Sanctuary

Gesponsorde artikelen