Left Right
scrollTop top

Droomjob: in Dublin zoeken ze nu een professionele kattenknuffelaar 


Droomjob: in Dublin zoeken ze nu een professionele kattenknuffelaar 

Een hele dag knuffelen met snoezelige poesjes? Het lijkt een uit de hand gelopen hobby, maar in Ierland zoeken ze nu iemand die dit echt als job wil doen. Je leest het goed: een hele dag omringd zijn door babykatjes én er nog eens voor betaald worden ook! 

Je droomt niet, er staat écht een vacature online waarin ze een kattenknuffelaar zoeken. Jobinhoud: een hele dag babypoesjes aaien, naar hun gespin luisteren en zachte woordjes fluisteren. En dat terwijl je er nog voor betaald wordt ook!

Purrrfect

Maar voor je ‘professionele kattenknuffelaar’ op je cv kan zetten, moet je er iets voor over hebben. De job is niet in België, maar in Ierland. In een kattenkliniek in Dublin om precies te zijn. Maar hey, da’s een klein detail … en verhuizen voor je job klinkt best avontuurlijk, toch?

Er zijn ook wel een paar eisen waar je aan moet voldoen. Het is vooral belangrijk dat je zachte handen hebt zodat de poesjes optimaal kunnen genieten van je knuffels en gestreel. Daarbij willen ze iemand die een zachte stem heeft en verschillende soorten gespin kan ontcijferen.

Klinkt dit als je purrrfecte job? Dan kan je hier solliciteren. Haast je, want deze job zou zomaar eens snel weg kunnen zijn!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810