Brengen Duolingo en streamingdienst Peacock samen datingshow ‘Love Language’ uit?

Gisteren brachten de Amerikaanse streamingdienst Peacock en taalapp Duolingo een trailer uit voor hun nieuwe reality-tv datingshow Love Language. Tien vrijgezellen verblijven samen in een villa, maar ze spreken allemaal een andere taal. Nu blijkt dat het gaat om een vroege aprilgrap.

De trailer voor de realityshow toont hoe tien vrijgezellen een ongelofelijke tijd tegemoet gaan in een tropische omgeving. Er is slechts een klein probleempje, ze kunnen elkaar niet begrijpen omdat iedereen een andere taal spreekt. Het is de bedoeling dat de vrijgezellen elke dag een taaltest doen op de Duolingoapp en als ze slagen, mogen ze matchen met een andere vrijgezel. Als hen dat niet lukt, moeten ze de villa verlaten.

Bekendheid

Wie fan is van datingshows, herkent in de trailer meteen Francesca Farago. De Amerikaans-Italiaanse influencer werd bekend door haar deelname aan de Netflixshow Too hot to handle. In de trailer van de nieuwe show kan je zien hoe Francesca ook hier weer de boel opschudt en verschillende mannen datet. Ook bij haar vorige verschijning in Perfect Match veroorzaakte ze heel wat commotie. Ze zou al een vriend gehad hebben tijdens de opnames van de show.

Ondanks dat de show Love Language een verzinsel is, zijn er toch voordelen verbonden aan de grap. Wie via de trailer een nieuw abonnement voor de streamingdienst koopt, krijgt nog tot 19 april 50% korting. De eerste drie maanden kan je dan kijken voor ongeveer zeven dollar in plaats van vijftien. Helaas is Peacock in ons land nog niet beschikbaar. In het VK, Duitsland en Italië wel al. Het platform is sinds januari betalend en heeft sindsdien 20 miljoen abonnees in tegenstelling tot 9 miljoen een jaar eerder.

Bekijk hier de trailer van de verzonnen datingshow Love Language:

Meer
Lees meer...