E. L. James, de auteur van ‘Fifty Shades of Grey’ heeft een nieuw boek uit, met een nieuwe stomende romance

E. L. James, de auteur van ‘Fifty Shades of Grey’ heeft een nieuw boek uit, met een nieuwe stomende romance

E. L. James schreef Fifty Shades of Grey, maar naast die succesvolle bestsellerreeks heeft ze nu ook een nieuw boek uit. ‘De Mister’ neemt ons opnieuw mee in het passionele liefdesleven van een koppel, deze keer zijn het Maxim en Alessia.

Mr. Grey will see you now“, meer moeten wij niet horen om onze hartslag te verhogen. Fifty Shades of Grey: da’s vier boeken en vier films aan genot waarbij we ons helemaal overleverden aan de heerlijke, mysterieuze, onbegrijpelijke Christian Grey. Vrouwen wilden hem genezen, aan zijn voeten liggen en vooral: zijn speelkamer eens verkennen. Dat liedje is nu finaal uitgezongen, maar gelukkig heeft schrijfster E. L. James nog wat schrijfsels in haar mouw zitten.

De eerste recensies van Fifty Shades of Grey waren nochtans niet mals.

De Mister

Zoals haar nieuwe boek: De Mister. Dat nieuwe pareltje uit de pen van E. L. James zal ons opnieuw kippenvel bezorgen, belooft de schrijfster alvast. Volgens de samenvatting gaat het ook opnieuw om een romance met een stevige scheut mysterie. “Het verhaal speelt zich af in Londen. Daar kunnen de lezers kennismaken met Maxim Trevelyan en de mysterieuze en getalenteerde Alessia Demachi. Alessia is nog maar recent naar Londen verhuisd en heeft een verleden dat niet zonder gevaar is.”

Mr Grey, Maxim, Alessia, Anastasia, wij zien mogelijk meer gelijkenissen dan volledig de bedoeling is. Maar De Mister geeft ons alvast weer een boek om deze zomer op een strand te lezen of gewoon op een terrasje met een cocktail naast je. Een kopietje van De Mister kan je namelijk al te pakken krijgen vanaf 19 april, da’s drie dagen na de Engelstalige release.

Londen

Volgens E. L. James is deze reis naar Londen vooral “spannend en sensueel”, alsof wij nog redenen nodig hadden om naar Londen te gaan. Toch: oefen maar alvast met het bijten op je lip, bestel alvast tea and scones, De Mister klinkt alsof ie een vaste plaats krijgt in onze Fifty Shades of Grey-herleesmarathon. En aangezien je Fifty Shades ook op Netflix kan bekijken, houden we nu alvast onze vingers gekruist voor een verfilming van dti boek!

Gesponsorde artikelen