Ed Sheeran heeft een look-a-like en de gelijkenissen zijn echt frappant

Ed Sheeran heeft een look-a-like en de gelijkenissen zijn echt frappant

Er wordt wel een gezegd dat iedereen een tweelingbroer of -zus heeft rondlopen op de aarde. Terwijl wij nog druk op zoek zijn naar de onze, heeft Ed Sheeran de zijne al gevonden: Wesley Byrne lijkt als twee druppels water op de rosse zanger, al is zijn carrièrepad iets minder glamoureus.

Elke keer als hij buitenkomt, heeft hij fans die hem aanspreken, omdat hij ongelofelijk goed lijkt op Ed Sheeran. Maar Wesley Byrne heeft naast zijn looks maar weinig gemeen met het Britse popfenomeen.

Wesley is 25, woont in een deel van Manchester en is werknemer in de plaatselijke supermarkt. Tot grote frustratie van zijn vriendin Leah Howard-Smith wordt hij zelfs benaderd op straat door meisjes die een selfie met hem willen nemen. Mensen zijn ook niet te beschaamd om hem te vragen om eens een liedje te zingen.

Google

Maar zelf was Wesley lange tijd niet op de hoogte van zijn gelijkenissen met Sheeran. Het was maar tot iemand Wesley in een discotheek aansprak en Wesley een kwartier lang met handen en voeten moest uitleggen dat hij niet de bekende zanger was, dat hij eens op Google ging kijken hoe die Ed Sheeran er dan wel moest uitzien.

Geen handtekeningen

“Ik schrok nogal toen ik zag hoe groot de gelijkenissen waren”, zegt Wesley daarover in The Independent. En soms wil hij fans ook niet teleurstellen en verzint hij gewoon een excuus om geen handtekeningen uit te delen, zodat hij niet hoeft te vertellen dat hij eigenlijk niet de echte Shape of You-zanger is. Hij heeft dan ook nog niet helemaal uitgesloten dat hij misschien een carrière zal starten als Ed Sheeran-imitator.

Zou jij het verschil snel opmerken?

Gesponsorde artikelen