Ed Sheeran heeft een nieuwe tattoo maar die is niet zoals hij verwacht had

Ed Sheeran heeft een nieuwe tattoo maar die is niet zoals hij verwacht had

Ed Sheeran heeft een nieuwe tattoo. Dat is natuurlijk niets nieuws, aangezien het lichaam van de Ierse zanger bezaaid is met kleurrijke tekeningen, maar met zijn nieuwste tattoo is toch iets bijzonders aan de hand. Het is een klassieker, maar in de nieuwste tattoo van Ed staat … een schrijffout.

Sheeran heeft meerdere tattoos die verwijzen naar hits die op zijn naam staan of grote optredens. Zo verwijst de grote leeuw op zijn borstkas naar het Londense Wembley-stadion dat hij drie keer uitverkocht.

Onlangs wou hij een tattoo met de naam van zijn nieuwe single ‘Galway Girl’. Dat vertelde hij tijdens een van zijn optredens. Die tattoo wou hij in het handschrift van de Ierse actrice Saoirse Ronan, omdat zij de hoofdrol speelt in de videoclip van het nummer. Maar de actrice nam Ed beet door ‘Galway Grill’ op een papiertje te schrijven in plaats van ‘girl’.

Onze favoriete rosse zanger kan het grapje gelukkig smaken en voegde er zelfs aan toe dat hij waarschijnlijk hetzelfde zou gedaan hebben als de rollen omgekeerd waren geweest.

Gesponsorde artikelen