‘Ed Sheeran: The Sum of It All’ vanaf nu te zien op Disney+

De Britse zanger Ed Sheeran lijkt terug van (even) weggeweest. Deze week komt zijn nieuwe album ‘-‘ uit, de laatste uit de ‘Mathematics’-collectie. Daar hoort ook meteen de documentaire Ed Sheeran: The Sum of It All bij. Die is vanaf vandaag te zien op Disney+ en geeft de fans een grotere kijk in het soms turbulente leven van Sheeran.

Het gaat hard voor Ed Sheeran. De Brit brengt deze week zowel zijn nieuw album als zijn documentaire uit. Maar daarnaast is de zanger ook met minder leuke dingen bezig. Zo kwam hij recent in opspraak voor plagiaat en zit hij op dit moment vast in een rechtszaak tegen de nabestaanden van Ed Townsend, een artiest die nauw samenwerkte met Marvin Gaye.

The Sum of It All

Er komt bijna een einde aan de ‘Mathematics’-collectie van Ed Sheeran. Die begon in 2011 met het album ‘+’, waarna de jaren nadien ook nog ‘x’, ‘÷’ en ‘=’ volgden. Op vrijdag 5 mei verschijnt ‘-‘, de laatste in het rijtje. Die grote mijlpaal viert Sheeran ook meteen met een eigen documentaire op Disney+ met de toepasselijke naam The Sum of It All.

Die documentaire is vanaf nu al te zien en neemt de fans mee op een vierdelig verhaal doorheen de carrière van de zanger. Zo krijgen we kindervideo’s te zien, neemt de docu je mee op tour, vertelt hij persoonlijke verhalen, enzovoort. Daarnaast komen ook heel wat mensen die dicht bij de zanger staan aan het woord. Zo krijgen we een betere visie op wat Sheeran doorheen de jaren heeft gevormd en waarom hij gemotiveerd blijft om muziek te blijven maken.

(Her)bekijk de trailer van Ed Sheeran: The Sum of It All hier:

Ed Sheeran: The Sum of It All is vanaf nu te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...
Disney+