Een leenservice voor seksspeeltjes? Hello, Swap-Toys

Met input van Easy Toys

De webshop van Easy Toys, dat gespecialiseerd is in erotische seksspeeltjes, roept een nieuw online platform in het leven met het omwisselen van erotische artikelen, genaamd Swap-Toys. Met dit vernieuwend concept wil Easy Toys een duurzame wisseloplossing aanbieden van een seksspeeltje, dat bij nader inzien niet altijd de juiste selectie bleek te zijn. Klanten kunnen kiezen voor een opzegbaar maandelijks abonnement. Proefprojecten zagen ondertussen het levenslicht in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

De werkwijze van de leenservice Swap-Toys.nl

Consumenten kunnen met de www.Swat-Toys.nl app een bepaalde selectie maken in de zorgvuldig uitgekozen seksspeeltjes van Easy Toys voor vrouwen, mannen of koppels. Thuislevering wordt heel discreet door een elektrische scooter bezorgd. Na het gebruik ervan wordt het seksspeeltje opnieuw afgehaald bij je thuis en grondig gekuist en ontsmet, zodat het weer gebruiksklaar is voor een volgende klant. Een anale dildo kopen hoort tot het verleden. Een herstellingsdienst staat ter beschikking wanneer de speeltjes kapot gaan. De duurzame speeltjes zijn allemaal gemaakt uit herbruikbaar materiaal.

De deeleconomie als uitvalsbasis

Het is een publiek geheim dat de deeleconomie momenteel een booming business is. Succesrijke verdienmodellen als autodelen en Airbnb zijn daar schoolvoorbeelden van. De leenservice voor seksspeeltjes is een verlengstuk hiervan en is geënt op deze nieuwe deeleconomie. Vanuit het oogpunt van een groenere en verbeterde wereld, staat duurzaamheid voorop.

Hoe schoot dit idee uit de startblokken?

Easy Toys was al een tijdje aan het brainstormen over de vernieuwende groene stroming. De eerste leenservice in de wereld ontsproot na een uitgebreide enquête over duurzaamheid bij seksspeeltjes. In tegenstelling tot andere uitleendiensten maakt Easy Toys zelf de producten en beheert het de uitleenservice in eigen supervisie. De Swap-Toys app is te downloaden via Google Play en de Appstore.

Meer
Lees meer...